Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL Medveščak

Veliko pojačanje: Medvjedi doveli Franka Banhama

Banham
antonio bronić/pixsell
22.03.2010.
u 13:35

Vodstvo hokejaša Medveščaka potpisalo je prvo pojačanje za novu sezonu - Franka Banhama.

Kanadski napadač bit će najskuplji igrač kluba (80.000-100.000 eura), a u Zagreb stiže iz švicarske Lausanne. Tamo je otišao nakon sezone provedene u Olimpiji, gdje je u regularnom dijelu sezone zabio 30 golova (32 asistencije), te bio prvi strijelac EBEL-a. S Medveščakom je potpisao na dvije plus jednu godinu.

– Igrao sam u Zagrebu triput ove sezone, momčad je odlična, navijači u dvorani potpuno ludi. Zbog takve atmosfere se i igra hokej – rekao je Banham koji je već duže vrijeme bio na meti vodstva medvjeda.

– Prvo sam mislio otići u jaču ligu od EBEL-a, imao čak i neke ponude, no predsjednik Gojanović me toliko dugo nagovarao da ga nisam mogao odbiti – otkrio je.

Kada je u veljači odlazio iz Olimpije, Banham je rekao da ako će ikad više igrati u EBEL-u, da jedino povratak u Ljubljanu dolazi u obzir. Ipak, odabrao je Zagreb.

– U Ljubljani mi je bilo jako lijepo. No, nažalost klub je u velikim financijskim problemima pa nisam htio riskirati – zaključio je Banham te dodao da se nada ostanku Teda Satora u klubu.

No, Sator još nije odlučio.

A službene stranice svjetske hokejske federacije (IIHF) jučer su objavile da je Medveščak na 35. mjestu najgledanijih klubova u Europi, ispred velikana poput češke Slavie Prag ili njemačkog Düsseldorfa.

Ključne riječi

Komentara 2

ME
MeDved
13:15 23.03.2010.

Da vidim komentar

OB
-obrisani-
18:31 22.03.2010.

zaradite na ovom..provjereno, mozda malo vremena izgubite dok se registrirate ali isplati se....http://bux.to/?r=Bezuhov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije