Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK - KAC 3:2

Zanoški: Napokon smo imali fer utakmicu

Medveščak KAC (1)
Foto: Pixsell
1/20
11.03.2012.
u 17:37

Hokejaši Medveščaka u trećem su pokušaju došli do prve pobjede protiv KAC-a. Pred 6500 navijača slavili su sa 3:2 (2:0, 0:0, 1:2), dva gola zabio je Zanoški, a jedan Kinasewich.

– Ovaj put nismo igrali protiv sudaca, bili su odlični ovaj put. Teško je igrati kada vam sude 25-30 minuta kazne, kao u prošlim utakmicama – rekao je kapetan Alan Letang i dodao:
– Ovo je prvi korak ka preokretu, vjerujem da uz sve probleme možemo do finala.
Medveščak je u prve dvije trećine dominirao, no zbog igre sa samo tri navale na kraju su djelovali jako iscrpljeno, da je utakmica trajala još koju minutu, teško bi sačuvali pobjedu.

Priznao je to i Dario Kostović Kostović, koji je teško silazio niz stepenice prema svlačionici.
– Sada idem na infuziju – našalio se Dario i dodao:
– Uh, teško je igrati s tri navale, mislim da bi trener više mogao koristiti i četvrtu, koja je vrlo dobra.
Sva sreća da na utakmicu nije došao predsjednik lige Karl Sofron, navijači medvjeda zapamtili su mu što je u četvrtak slavio pobjedu KAC-a, pa su ga dočekali s nekoliko transparenata koji mu se baš i ne bi svidjeli. A transparentom “Medvjedi jači i od Chuck Norrisa” navijači su poručili da se ne boje ni sudaca.

– Suđenje je bilo drukčije nego u prve dvije utakmice, ovaj put suci nisu pomagali KAC-u. I mi smo bili pametniji, znali smo da ne smijemo više odgovarati na provokacije njihovih igrača, jedina je ispravna taktika da to istrpimo – poručio je junak utakmice Tomi Zasnoški.

Mladi Hrvat Dominik Kanaet dobio je veliku minutažu: – Konačno, haha. Sjajno je igrati sa Kostovićem i Naglićem u navali. Naglić dodaje pak kao da mi čita misli. Dominacijom u prve dvije trećine dokazali smo da smo bolja momčad od Klagenfurta.
U drugoj utakmici Linz je sa 6:1 svladao Olimpiju i poveo 3-0 u seriji.

Ključne riječi

Komentara 12

HP
hamsun pedersen
20:33 11.03.2012.

osim jedne veće greške, suđenje je bilo sasvim u redu. međutim, smiješno je već, pa i tragikomično, izigravati neku žrtvu austrijske hokejaške urote. treba ih jednostavno pobijediti svaki puta jer mora se priznati da kac igra dobar hokej i da su do sada, u prve dvije tekme bili bolji. pa zar je toliko teško biti fair-play navijač.

MA
maks29
20:44 11.03.2012.

Svaka čast dečkima...bez Prpica, Waugha, Banhama,... pobjedili su sve bolji KAC i suce. Bravo medeki...

JO
jolly
20:23 11.03.2012.

Suđenje je opet bilo katastrofalno, da ne kažem lopovsko. Vodstvo Medveščaka mora napravit galamu u vodstvu lige, prije iduće utakmice. Samo sa velikom medijskom i ne samo medijskom bukom može se očekivati koliko toliko ujednačeno suđenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije