Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

Truhno "potrgao" vratara Znojma, Raymond razrezao ruku

Medveščak (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/10
30.12.2011.
u 21:52

U 35. kolu EBEL-a hokejaši Medveščaka u Ledenoj su pobijedili Znojmo sa 6:4 (Truhno i Kinasewich po 2, Brine, Branham). Medvjedi su treći na tablici

U dramatičnoj utakmici hokejaši Medveščaka pred 6500 navijača u Ledenoj pobijedili su Znojmo sa 6:4 (1:0, 2:3, 3:1). Utakmica još nije ni počela, a medvjedima se dogodio peh. Trener Marty Raymond u kupaonici u svojoj kabini toliko je jako razrezao ruku da je odmah morao na hitnu. Na utakmicu se vratio tek u drugoj trećini.

- Šivali su me oko 50 minuta, činilo mi se kao da imam 75 šavova. Uh, kupaonice su očito uklete za Medveščak – aludirao je trener na nedavnu Morencyjevu ozljedu.

U utakmici u kojoj su golovi padali kao na traci, presudni trenutak dogodio se pet minuta prije kraja. Bek Znojma pogurnuo je s leđa napadača Medveščaka Truhna, koji je u punom naletu ozlijedio češkog vratara Landsmana. Vratar gostiju s bolnom je grimasom na licu na nosilima napustio led.

- Otišlo mu je koljeno, izgubljen je do kraja sezone - rekli su gosti, a Truhno je dodao:

- Jako mi je žao što sam ga ozlijedio, no netko me je sapleo s leđa i nisam ga mogao izbjeći.

Nakon ulaska novog vratara Česi su do kraja primili dva pogotka, a medvjedi godinu zaključili s pobjedom, te trećim mjestom na ljestvici.Medvjedi su jučer potpisali i novo pojačanje, Kanađanin Matt Siddall (27) u ponedjeljak stiže kao zamjena ozlijeđenom Pascalu Morencyju. Ugovor je pak raskinuo Robby Sandrock

Ključne riječi

Komentara 6

XY
xyxyxy
22:36 30.12.2011.

Očito je ovima u Medveščaku u zadnje vrijeme kupaonica postala najveći neprijatelj... A navijačima za potporu češkom golmanu svaka čast.

DU
Deleted user
07:22 31.12.2011.

ni na jednom tel.programu nismo mogli gledati prijenos utakmice- bitno da se vrte turske, meksičke i ine sapunice.. sramota. Medveščaku-čestitke i podrška!

SO
solocontra
07:46 31.12.2011.

bio na tekmi sa ženom i društvom... atmosfera boli glava, pan hladan i pitak kak navek.. :D tekma baš ok, al definitvno najjači trenutak kad je cijela dvorana skandirala Orli Znojmo dok je golman ležao na ledu.. gostujući hokejaši su to primjetili i zapljeskali dvorani zbog potpore njihovom golmanu.. e, to je sportska kultura...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije