Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenija - Hrvatska 10:1

Susjedi nas napunili, Kristan napustio slovensku reprezentaciju

Hrvatska hokej
Igor Kralj/Pixsell
18.04.2010.
u 22:32

Hrvatska hokejska reprezentacija u 2. Kolu Svjetskog prvenstva Divizije 1B u Ljubljani izgubila je od Slovenije s uvjerljivih 10:1 (6:0, 1:1, 3:0).

Slovenci su veliku razliku u kvaliteti demonstriralii u prvoj trećini, a poslije je sve bilo tek odrađivanje posla.

- Naletjeli smo na minu. Mlađi dečki bili su previše impresionirani jer ovo im je prvo veliko natjecanje – rekao je hrvatski igrač Mario Novak.

A hrvatski izbornik Pavle Kavčič najbolje je opisao utakmicu: - Dok su oni igrali u petoj brzini, mi smo izgledali kao u prvoj ili drugoj.

Na vratima Slovenije šansu je trebao dobiti golman Medveščaka Robert Kristan, no on je tijekom dana napustio reprezentaciju, te se neće vraćati do kraja prvenstva. Službeno objašnjenje je da ima virozu, a „off the record“ Kristan je otišao nezadovoljan što je tek drugi vratar reprezentacije.
Ostali rezultati 2. kola: V. Britanija – Koreja 2:1, Mađarska – Poljska 6:0.
U utorak u 16.30 sati Hrvatska igra protiv Mađarske.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:53 19.04.2010.

Ipak trebate biti Hrvati zadovoljni da su dečki uopšte došli do SP a ne završili kao nogometaši koji odmaraju od SP..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije