Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK - ALBA 3:4

Raymond: Nikada nisam bio ovako ljutit

Medveščak Alba (1)
Foto: Pixsell
1/12
10.01.2012.
u 21:52

Hokejaši Medveščaka poraženi su u Areni od mađarske Albe 3:4 nakon produžetka.

Iako je Medveščak pred 14.500 navijača izgubio od Albe Volan sa 3:4, utakmica je imala filmski početak i završetak. Krenulo je spektakularnim bacanjem paka; član Hrvatske gorske službe spašavanja spustio se užetom sa 50 metarskog krova dvorane, te začuđenim hokejašima bacio pak pod noge. A još uzbudljiviji bio je završetak. Iako su većinu utakmice igrali ispod svog nivoa, medvjedi su kod 1:3 u posljednjoj trećini nošeni skandiranjem cijele dvorane prvo smanjili na 2:3, a onda je minutu i pol do kraja s gola izašao i vratar Michael Ouzas, kako bi imali igrača više na ledu.

Gol u zadnjoj desetinki

Barem petstotinjak navijača u tom je trenutku već napustilo dvoranu, a netko je prokomentirao: “Idemo doma, nema Medveščak svog Kecmana”. No Kecman je bio Ryan Kinasewich, koji je doslovno u zadnjoj desetinki prije isteka 60. minute ubacio pak u mrežu Albe Volan.

U produžetku su do pobjede ipak došli Mađari.

Napeti kraj utakmice i osvojeni bod ipak nije smirio trenera Medveščaka Martyja Raymonda, koji, blago rečeno, nije bio oduševljen pristupom svojih igrača.

– Ovo je prvi put otkako sam u Zagrebu da sam bio jako ljutit na svoje igrače. Vjerujte, kada sam ja ljutit, to ne izgleda lijepo. Svašta sam im rekao nakon druge trećine zbog njihove slabe igre. Inače mislim da vikanje nije rješenje, ali ovaj put sam morao. Nadam se da se ovo više neće ponoviti. Ljudi su došli gledati hokej, a ne ovo – rekao je Raymond nakon utakmice.

I najstariji igrač Medveščaka Joel Prpić složio se sa svojim trenerom.

– Bilo bi nepošteno da smo pobijedili, nismo igrali dobro u dvije i pol trećine – iskren je bio lički div.

Utakmicu su na kraju izgubili, ali medvjedi su mađarsku momčad pobijedili barem u tučnjavama. Prpić, Waugh i Martinović bili su uspješniji od svojih suparnika u borbi jedan na jedan.

– Kada gubiš, najbolje je vratiti se igrom na tijelom, tučnjavom. To daje adrenalina i nama i navijačima. Nekada je u hokeju tučnjava jako dobra stvar – objasnio je Martinović.

Kostović: Neki su se zaigrali

Dario Kostović također je bio razočaran.

– Sljedeću utakmicu ne smijemo si dopustiti da odigramo 40 minuta loše – rekao je Splićanin te objasnio moguće razloge opuštanja:

– Kada je trener rekao da smo se kvalificirali za play-off, moguće je da se desio klik kod nekih igrača, da su se malo opustili. Neki su isprobavali stvari koje se inače ne rade, zaigrali su se kao da su na treningu. Moramo opet pronaći stari ritam kada smo dominirali, pobjeđivali.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije