Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU

Rajsaru na derbiju vikali: "Slovensko smeće"

Sašo Rajsar
Igor Kralj/PIXSELL
20.10.2011.
u 09:27

Hokejašu Medveščaka pogrdno su vikali i članovi uprave Mladosti.

Hokejaši Medveščaka u derbiju 3. kola prvenstva Hrvatske sa 4:3 svladali su u ponedjeljak Mladost, no utakmica je registrirana pobjedom mladostaša sa 5:0 za zelenim stolom. Naime, trojica medvjeda – Blagus, Rajsar i Kore – nisu imala valjani liječnički pregled za hrvatsko prvenstvo.

Gradski derbi obilježio je i jedan incident. Tijekom naguravanja na ledu igrača Medveščaka Rajsara i mladostaša Lovrenčića, s dijela tribine na kojem su bili navijači Mladosti čuli su se uzvici: "Rajsaru, smeće slovensko". A još je gore da je među onima koji su to vikali bio i član uprave Mladosti te dopredsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu (HSHL) Pavao Ivšac.

– Takvim izjavama nije mjesto u sportu, osobito kada dolaze od predstavnika krovnih sportskih institucija kao što je HSHL. Vjerujem da će čelništvo saveza reagirati na te nacionalističke povike – rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
10:21 20.10.2011.

U čemu je sad problem..pa i na portalu VL-a je dozvoljeno od strane Slovenaca Hrvate zvati pogrdnim imenima i inače ih vrjeđati pa nikome ništa!Što bi sada trebali se nekome ispričati!Dali nisam u pravu gospodine Admine!?

CA
CastrumFF
10:48 20.10.2011.

Kad navijači viču nacionalističko-fašističke povike to zaslužuje najoštriju osuđu. Ali da viče \"Slovensko smeće\" podpredsjednik hokejskog saveza neke države!!?? Baš me zanima dali če biti kažnjen ili če (opet) biti tolerancije do takvog ponašanja.

JO
jolly
09:58 20.10.2011.

Da li je ovo onaj isti novinar, koji je prije mjesec i pol, pozivao gledatelje na \"tučnjavu na ledu\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije