Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

Medvjedi zaspali na pet minuta i izgubili

Medveščak
Marin Tironi/Pixsell
06.12.2009.
u 17:08

Samo pet minuta bilo je dovoljno da hokejaši Medveščaka prokockaju već dobivenu utakmicu protiv Linza u utakmici 29. kola EBEL-a.

Kada je u 30. minuti Ouellette svojim drugim pogotkom povisio na 3:1, 6000 gledatelja u Ledenoj već je počelo slaviti pobjedu. No, u samo pet minuta (od 34. do 39.) gosti su trima pogocima preokrenuli rezultat te na kraju slavili sa 4:3.

Igrači se 'šparali'

– Nakon vodstva 3:1 počeli smo igrati premekano, bez agresivnosti u obrani. Ne smijemo si dopustiti da na domaćem terenu, pred dupkom punom dvoranom, izgledamo kao da se “šparamo” – rekao je team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić.

Ted Sator u svojem je četvrtom nastupu na klupi Medveščaka upisao drugi poraz.

– Ne smijemo raditi nepotrebna isključenja, a ako želimo pobjeđivati moramo primati manje od četiri pogotka. Također, moramo imati više raspoloženih igrača u napadu – nabrojio je Sator te dodao:

– Razgovarao sam s Kristanom i upozorio ga da prima previše pogodaka. Ipak, ostaje naš prvi vratar.

Najraspoloženiji u Medveščaku s dva pogotka bio je Mike Ouellete.

– Šteta što gubimo bodove na ovaj način, jer mislim da imamo momčad koja može puno više pobjeđivati i koja vrijedi više od trenutačnog 8. mjesta – rekao je Ouellete.

Slično misli i Mike Hečimović, koji je pogotkom za 2:1 cijelu dvoranu podigao na noge. Guidarelli je pucao iz daljine, vratar Villacha Prohaska kratko odbio, no Hečimović je pokupio “otpadak” te okrenut leđima golu napamet pogodio mrežu.

Olimpija dobila Linz

– Disciplina mora biti bolja, kao da smo se opustili i mislili da ćemo lako do pobjede – rekao je Hečimović.

Bivši trener prve momčadi Enio Sacilotto ostat će u Medveščaku do kraja sezone. Vodit će drugu momčad, a bit će i trener hrvatske reprezentacije do 20 godina.

Ostali rezultati: KAC - Alba 6:5, Jesenice - RB Salzburg 2:3, Olimpija - Linz 2:1, Vienna - Graz 5:2.

Poredak: Graz 44, Linz 38, Vienna 37, Villach 34, Alba Volan 32, Salzburg 31, KAC 29, Medveščak 27, Olimpija 24, Jesenice 13 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije