Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK - RED BULL 1:5

Medvjedi se tukli, bikovi pobjesnili

Medveščak
Pixsell
16.03.2010.
u 19:14

U posljednjoj trećini igrači Medveščaka zaradili su čak 45 minuta isključenja, a trener Red Bulla žalio se zbog njihovih grubosti.

"Dead Bull" – izvjesili su transparent na početku jučerašnje utakmice navijači Medveščaka. No, mrtvi nakon dvoboja nisu bili bikovi, već medvjedi, jer momčad iz Salzburga slavila je s visokih 5:1 (2:1, 1:0, 2:0). Medveščak je krenuo agresivnije nego u bilo kojoj utakmici ove sezone, stvorio pet velikih prilika u početnih pet minuta, no Ouellette, Heerema i Hećimović nisu bili precizni.

– Ne možeš dobiti utakmicu kada propustiš ovoliko šansi. Imali smo puno peha na početku, pak nikako nije htio u mrežu. Još kada su oni zabili prva dva gola, to je postalo frustrirajuće za nas – rekao je Joel Prpić na kraju utakmice.

Odbili se rukovati

U prvoj trećini Medveščak je imao 13 udaraca na gol, a Red Bull samo pet. No, gosti su dvaput zabili za vodstvo 2:1 nakon prve trećine. Do kraja utakmice igrači Red Bulla pokazali su zašto su najskuplji u ligi te su rutinirano priveli susret kraju, za konačnih 5:1 na semaforu.

Malu mrlju na utakmicu medvjedi su bacili u zadnjoj trećini kada su potpuno izgubili živce te zaradili čak 45 minuta isključenja.

– Tenzije na kraju bile su malo previsoke. Previše je frustracija bilo u nama jer nismo uspijevali zabiti gol. No, nije to ništa neobično za hokej – rekao je bek Medveščaka Kenny MacAulay.

Ali grubosti na kraju nisu se svidjele treneru Red Bull Salzburga Pierreu Pageu.

– Sramite se zbog ovakvog ponašanja na kraju – poručio je Page nakon utakmice igraču Medveščaka Mikeu Prpiću.

Čak je i uvijek mirni Aaron Fox na jučerašnjoj utakmici zbog grubosti zaradio triput po dvije minute isključenja. Zanimljivo, neki igrači Red Bulla na kraju utakmice odbili su se rukovati s Medveščakovim, a ljutiti trener Page čak nije htio doći na novinsku konferenciju.

Za razliku od prošle utakmice, u momčad Red Bulla sinoć se vratio njezin ponajbolji igrač Michael Siklenka.

– To im je bio veliki plus, on je igrač koji čini razliku – rekao je trener Medveščaka Ted Sator.

Posljednja ledena bajka

Unatoč visokom porazu, medvjedi su s leda ispraćeni povicima "Šampioni, šampioni". A navijači u B sektoru ostali su pjevati u dvorani i 15 minuta nakon utakmice. I oni su bili svjesni da je ovo možda bila posljednja ledena bajka ove sezone.

Ipak, trener Sator tvrdi da još nije sve gotovo:

– U svakoj utakmici doigravanja šanse za pobjedu su 50-50. Već smo pokazali da možemo pobijediti u Salzburgu. Bez brige, nećemo se još predati.

EBEL liga, polufinale doigravanja:

Medveščak – Red Bull Salzburg 1:5 (1:2, 0:1, 0:2), 1-3 u seriji

Linz – Vienna 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0), produžetak, 1-3 u seriji

Komentara 3

AR
armando;)
21:33 16.03.2010.

medvjedi mi zjeb*** kladionicu!!:(

FI
five
22:15 16.03.2010.

ajmo medvjedi...ima još nade

VZ
veki_zg
22:07 16.03.2010.

armando----> mora da si jedan od onih koji gledaju tekme na teletekstu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije