Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedna pobjeda

Medvjedi se probudili iz zimskog sna! Slavili kod vodeće Vienne

medveščak portal
Marko Lukunić/Pixsell
13.02.2013.
u 21:39

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u šestom kolu međurunde EBEL-a na gostovanju kod Vienne 5:4.

Hokejaši Medveščaka reprezentativnu su stanku iskoristili pripremajući se za utakmice koje slijede u međurundi EBEL lige. I po rezultatu iz Beča očito su se dobro pripremali. U 6. kolu međurunde medvjedi su pobijedili vodeću Viennu sa 5:4 (1:1, 2:2, 2:1), a pogodak koji je odlučio pobjednika zabio je 49 sekundi prije kraja utakmice Gal Koren. Ostali strijelci za Medveščak bili su Sertich, Greentree, Buck, a svoj prvijenac za zagrebačku momčad zabio je i novo pojačanje, Slovak Roman Tomas.

- Stanka nam je dobro došla kako bi neki igrači zaliječili ozljede, a momčad se pripremila za završnicu. Postupno ćemo podizati formu tako da u doigravanje uđemo apsolutno spremni - kazao je Medveščakov trener Marty Raymond.

Medvjedi su bili mnogo bolja momčad na ledu, uputili su čak 13 udaraca više od Vienne (41-28), a vrata zagrebačke momčadi odlično je čuvao Robert Kristan. Sljedeću utakmicu Medveščak igra u petak kod Linza.

Rezultati: Vienna - Medveščak 4:5, KAC - Linz 3:2 prod., Graz - Villach 4:2.

Poredak: Vienna 14, Linz, Graz i Medveščak po 9, KAC 7, Villach 4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije