Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL LIGA

Medvjedi protiv Graza za zadržavanje osmog mjesta

Medveščak
Marko Lukunić/Pixsell
08.12.2009.
u 09:43

Hokejaši Medveščaka u 30. kolu EBEL-a večeras u 18 sati gostuju kod Graza. Ove su sezone s njima triput odmjerili snage, jednom pobijedili i dvaput izgubili.

Zanimljivo, u sva tri susreta pobjednik je slavio sa 3:2. Medveščaku je današnja utakmica iznimno važna jer bi mogućim porazom u Grazu te pobjedom Olimpije kod Red Bull Salzburga nakon dugo vremena ispustili osmo mjesto koje vodi u doigravanje. Naime, u prošlom kolu poraz Medveščaka vrlo je dobro iskoristila Olimpija koje je pobjedom protiv  Linza došla na samo bod razlike.

A dok Medveščak skuplja bodove u EBEL-u, reprezentacija do 20 godina počela je pripreme za Svjetsko prvenstvo Divizije 1 koje će se od 14. do 20. prosinca održati u Gdanjsku. Bivši trener Medveščaka Enio Sacilotto ipak neće biti prvi trener mlade reprezentacije, već samo pomoćnik i savjetnik Danijelu Kolombu.

Parovi 30. kola EBEL-a: Villach - KAC, RB Salzburg - Olimpija, Graz - Medveščak, Linz - Vienna, Alba Volan - Jesenice.

Poredak: Graz 44, Vienna 39, Linz 38, Villach 34, Salzburg 33, Alba 32, KAC 31, Medveščak 27, Olimpija 26, Jesenice 13 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije