Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNOJMO - MEDVEŠČAK 2:5

Medvjedi pomeli Znojmo u gostima!

KHL Medveščak (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.02.2012.
u 21:55

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u gostima Znojmo (5:2) te poveli u četvrtfinalnoj seriji sa 2-0!

Hokejaši Medveščaka u drugoj su utakmici četvrtfinala slavili u gostima kod Znojma s 5:2 (2:0, 2:1, 1:1), te poveli 2:0 u seriji. Izuzev prvih 10 minuta, kada je spašavao Kristan, medvjedi su dominirali. Poveli su u 15. minuti golom Truhna nakon sjajne asistencije Siddala, a na 2:0 60 sekundi kasnije povisio je Banham. Kontrama Prpića u 24. minuti, a potom i Zanoškog u 38. (s igračem manje) medvjedi su riješili utakmicu, a do kraja je gol za medvjede još zabio i Day.

- Česi su nas pokušali isprovocirati još na zagrijavanju, kada su htjeli tučnjavu sa Zanoškim i Prpićem. No, nisu uspjeli, pokazali smo im opet tko je bolja momčad – rekao je team menadžer Medveščaka Dragutin Ljubić.

Nakon nekoliko utakmica pauze opet je zabio Tomi Zanoški.

- Koje olakšanje za mene, pogotovo nakon što sam u dvije utakmice zaredom promašio kazneni udarac. Trenirao sam ovaj tjedan kontre, isplatilo se iako sam prije gola jednu i promašio - izjavio je Zanoški.

- Utakmicu smo počeli loše, Znojmo je od starta uspio stvoriti veliki pritisak, no Lix je branio odlično i držao nas u igri. Kada smo zabili nekoliko golova i napravili razliku sve je bilo lako - rekao je lički div Joel Prpić.

Inače, Kristan je u 60 minuta sakupio čak 35 obrana (92 posto).

- Gostujuće utakmice u doigravanje su uvijek jako teško, no pobijedili smo zato jer smo igrali kao momčad – zaključio je Slava Truhno.

Treća utakmica četvrtfinala igra se sutra, Znojmo dolazi u Ledenu.

Rezultati 2. utakmica: Znojmo – Medveščak 2:5 (0-2 u seriji), KAC – Medveščak 5:4 (1-1), Olimpija – Alba Volan 2:1 (1-1), Vienna Capitals – Linz 2:3 (1-1).

Ključne riječi

Komentara 10

KA
Kaj
22:47 21.02.2012.

Lavina koja se ne zaustavlja!

CR
crocro
07:30 22.02.2012.

Medvjedi su ponos grada Zagreba i Hrvatske. A Dinamo je na drugom mjestu ponosa grada Zagreba. Nedostaje im nešto da svladaju popularnost Medvjeda. Dinamo je bio prvi ponos grada Zagreba, a sada nema takvu popularnost kao Medvjedi. Pa se silno moraju potruditi ako žele biti broj 1 po popularnosti. Svaka čast Medvjedima, tako se bori, to je ljepota igre i čistoća navijanja, bez petardi, bez baklji bez provokatora i izgrednika. Divota je gledati hoker s obitelji tj. s djecom. A na Makisimir se još ne možemo usuditi doći s malom djecom. Nažalost.

KL
klubuhb1
10:08 22.02.2012.

Največi dobitak je povratak dobre forme kod Lixa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije