Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Medvjedi kod zmajčeka traže važne bodove

Medveščak - Olimpija
Pixsell
22.12.2009.
u 08:30

Hokejaše Medveščaka večeras u Ljubljani (19.15 sati) očekuje iznimno važan dvoboj protiv Olimpije. Momčad iz Tivolija izravni je suparnik medvjedima za doigravanje, puše im za vratom sa samo tri boda zaostatka.

– Današnja nam je utakmica vrlo važna. U momčad će se nakon suspenzije vratiti Sandrock, a od viroze bi se trebao oporaviti i Letang pa vjerujem da su nam izgledi jako dobri – rekao je trener Medveščaka Ted Sator.

Medveščaku je to treća utakmica u gostima u samo pet dana pa bi moglo biti i teškoća s umorom igrača.

 – Imali smo naporan vikend, dva daleka gostovanja, no vjerujem da ćemo se oporaviti do Olimpije. Zmajčeki su nam najveći konkurenti u borbi za doigravanje i zato je jako važno da dođemo do bodova – najavio je najučinkovitiji napadač Medveščaka ove sezone Mike Ouellette.

 Lički div Joel Prpić ima recept za pobjedu.

 – Budemo li igrali kao u nedjeljnoj utakmici protiv Red Bulla, šanse će nam biti jako velike.

 A John Hećimović već je naučio da su pobjede protiv slovenskih klubova najslađe.

 – Nakon dva uzastopna poraza nikako se ne smijemo dopustiti i treći. Olimpija nam je blizu i zato moramo pobijediti – zaključio je Hećimović.

 Inače, Medveščak je ove sezone triput igrao sa zmajčekima. U prve dvije utakmice slavili su medvjedi (1:0 i 3:2), a posljednji put slavila je Olimpija (4:1).

Parovi: Linz - Graz, Alba - Vienna Capitals, Olimpija - Medveščak, Red Bull Salzburg - Villach, KAC - Jesenice.

Redoslijed: Graz 48, Vienna 47, Linz 45, Red Bull 43, Alba 37, Villach 36, KAC 35, Medveščak 31, Olimpija 28, Jesenice 17. (kl/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije