Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA POBJEDA

Medvjedi jači od sudaca i zmajčeka!

Olimpija Medveščak
Antonio Bronić/Pixsell
22.12.2009.
u 21:57

Medveščak Zagreb! Šampioni, šampioni! - orilo se iz grla 30-ak navijača Medveščaka nakon velike pobjede u Tivoliju protiv Olimpije (5:2).

Medvjedi su se pobjedom odvojili na pet bodova nad najvećim rivalom za doigravanje. Hrvatski klub opet je loše krenuo u utakmicu, odnosno domaćin je poveo nakon velike greške Kristana. Goličić je s plave linije uputio bezopasan šut, no pak se nekako odbio od Lixa, te završio u mreži. Medveščak je brzo odgovorio, te izjednačio u 16. minuti preko Letanga. Odlučujuća je bila druga trećina. Za 2:1 u 26. minuti strijelac je opet bio Letang koji se vratio nakon dvije utakmice pauze zbog crijevne viroze, a na 3:1 u 38. je minuti povisio Aaron Fox.

Nadu Olimpiji donio je Yarema u 53. minuti, no do kraja su za medvjede još zabili Letang i Heerema.

- Važna pobjeda, uspjeli smo zaustaviti njihove najbolje igrače. Igrali smo odgovorno u obrani i bili učinkoviti u napadu. Ne pamtim kada sam zadnji put zabio tri gola - rekao je junak Alan Letang.

Treba spomenuti i da su suci (op.a. sva trojica su bili Slovenci) navlačili za Olimpiju, pa smo mi imali 26 minuta isključenja, a oni samo dvije. Nedopustivo i sramota za EBEL.

A Robert Kristan nakon greške na početku se potpuno iskupio. Ukupno je imao čak 44 obrane (96 posto).

EBEL liga, 35. kolo:

Olimpija – Medveščak 2:5 (1:1, 0:2, 1:2)

Linz – Graz 0:3

Red Bull Salzburg – Villach 4:1

Alba Volan – Vienna 4:2

Klagenfurt – Jesenice 4:3 (produžetak)

Redoslijed: 1. Graz 50, 2. Vienna 48, 3. Red Bull Salzburg 45, 4. Linz 45, 5. Alba Volan 40, 6. Klagenfurt 37, 7. Villach 36, 8. Medveščak 33, 9. Olimpija 28, 10. Jesenice 19.

Komentara 1

MI
mijostanko
16:09 25.12.2009.

Bravo Medvjedi, žalim sto nisam bil na tekmi, ali obečajem da ću biti u Tivoliju sljedeći put sigurno uz vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije