Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red Bull - Medveščak 4:3

Medvjedi izgubili u Salzburgu nakon produžetka

'04.11.2011., Ledena dvorana Doma sportova, Zagreb - EBEL liga, 19. kolo, KHL Medvescak Zagreb - EC Red Bull Salzburg. Ryan Kinasewich. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
31.01.2012.
u 21:32

Hokejaši Medveščaka izgubili su nakon produzetaka 3:4 (1:1, 1:0, 1:2, 0:1) na gostovanju u Salzburgu. Golove za Zagrepčane postigli su Kinasewich, Šijan i Siddall.

Posebno emotivno medvjedi su proslavili gol Ivana Šijana, mladom Zagrepčaninu to je bio prvijenac u tri sezone EBEL-a.

- Neopisivo sam bio sretan kada sam ga zabio. Nisam mogao vjerovati. Odmah sam uzeo svoj pak iz gola i nosim ga doma. Samo se nadam da neću imati inicijaciju, duga je vožnja do Zagreba, ha-ha - našalio se Šijan.

Ryan Kinasewich opet je počeo zabijati.

- Uvijek mi je drago zabiti gol, ali više volim kada pobijedimo. Timski uspjeh mi je važniji od osobne statistike. Imali smo težak vikend. Sada nas čekaju dvije domaće utakmice na Šalati i moramo se za njih dobro pripremiti. Tim više što igramo na otvorenom, a čuli smo da je u Zagrebu ovih dana jako hladno - rekao je Kinasewich.
Medveščak je s osvojenim bodom učvrstio drugo mjesto na ljestvici.

Rezultati: RB Salzburg – Medveščak 4:3 (p), Olimpija – KAC 3:1, Linz – Alba Volan 5:4. Poredak: Linz 14, Medveščak 8, Alba 6, Olimpija 6, Red Bull 4, KAC 3 boda.

Ključne riječi

Komentara 1

KL
klubuhb1
14:57 01.02.2012.

6 puta u ovom prvenstvu Medvjedi su igrali produžetke i primili gol u prvih minutu i pol. Stvarno trebaju malo poraditi na tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije