Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINZ - MEDVEŠČAK 1:4

Medveščak u gostima srušio vodeći Linz!

Medveščak Dinamo Moskva (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
03.01.2012.
u 21:40

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u gostima vodeću momčad EBEL lige Linz (4:1). Dva puta se u strijelce upisao Kinasewich, a po jednom Banham i Truhno. Nakon 37. kola medvjedi su i dalje treća momčad na ljestvici.

Hokejaši Medveščaka opet ruše sve pred sobom, u 37. kolu EBEL-a iznenađujuće su slavili kod vodećeg Linza sa 4:1 (3:0, 0:0, 1:1). Medvjedi su praktički utakmicu riješili u prvih 16. minuta, kada su s dva gola Kinasewicha i jednim Banhama poveli 3:0. U 48. minuti smanjio je Oberkofler, no svaku nadu domaćinu uništio je Truhno golom u 55. minuti za konačnih 4:1.

Sjajan na vratima Medveščaka opet je bio Robert Kristan, sa 30 obrana (97 posto). No, Lix je i upisao asistenciju, kod pogotka Truhna.

U dresu zagrebačke momčadi debitirao je Matt Siddall, te je odmah dokazao da će biti dobra uamjena za Morencyja, barem što se tučnjave tiče. U 38. minuti grubo je ušao u jednog igrača Linza, nakon čega se potukao sa drugim igračem Mayrom, te je nakon toga isključen do kraja utakmice. Zbog toga će propustiti iduću utakmicu Medveščaka, u petak u Beču protiv Capitalsa.

- Velika je stvar pobijediti u gostima momčad koja je toliko dominirala u dosadašnjem dijelu prvenstva, koja je debelo prva na ljestvici. Zato su igrači dugo na ledu slavili pobjedu. Pobjeda nam puno znači za samopouzdanje uoči gostujuće utakmice kod Capitalsa, te početka Arena Ice Feverar – rekao je sportski direktor Dragutin Ljubić i dodao:

Rezultati 37. kola: Linz – Medveščak 1:4, Znojmo – Vienna 2:3, Jesenice – Villach 1:5, RB Salzburg – Olimpija 7:6, KAC – Alba 4:3. Poredak: Linz 54, RB Salzburg 44, Medveščak 43, KAC 40 bodova...

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Aristarh
Aristarh
22:49 03.01.2012.

Ljudi, kaj je ovo. Kakav je ovo sad cirkus, Moram reči cirkus jer mi sve pomalo izgleda nerealno. Kako bilo da bilo svaka im čast.

VK
vražje_kopito
23:12 03.01.2012.

koja je ovo liga zapravo? Ako je prva NHL, 2. KHL. pa onda nordijske lige, njemačka, češka, švicarska. Negdje 5., 6. valjda

DU
Deleted user
22:30 03.01.2012.

svaka čast,bravo medvjedi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije