Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6. pobjeda zaredom

Medveščak i dalje 'šamara'! Pobijedio Neftehimik 6:0

Medveščak, KHL, Neftehimik (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
07.10.2013.
u 22:07

Medveščaku sad slijede dva gostovanja, a već u srijedu u Minsku igra protiv Dinama

Ponovno se za Ledenu dvoranu tražila karta više, a gledatelji koji su došli pogledati utakmicu Medveščaka protiv Neftehimika iz Nižnjekamska nisu požalili. Kraj utakmice dočekali su na nogama i raspjevano, slavili su novu pobjedu Medvjeda.

Medveščak je pobijedio 6:0, a to mu je bila šesta pobjeda u nizu i nastavak nevjerojatne serije. Očito su hokejašima godila dva dana odmora.

Nakon sedam minuta Medveščak je poveo golom Lingleta, a u 17. je s igračem više povisio preko Fostera nakon akcije Katića i Ellisona. Samo minutu poslije Ellison je povisio na 3:0 te zaključio fenomenalnu prvu trećinu.

Furiozno su medvjedi ušli i u drugi period, već nakon 50 sekundi Cheechoou je zabio za 4:0. Do kraja trećine u strijelce su se upisali i Murley te Bjorkstrand.

U posljednjoj dionici susreta nije bilo pogodaka i gledatelji su mogli slaviti veliku pobjedu.

- Bila je to vrlo dobra utakmica. Znali smo da Neftehimik ne igra najbolje u gostima pa smo ih slomili odmah na početku. Vratili smo se s prve ruske turneje podvijena repa, ali nam se s vremenom vratilo samopouzdanje. Trebamo imati kontinuitet tijekom svih 60 minuta, a sada moramo početi pobjeđivati i u gostima. Tamo sve momčadi igraju grublje, a i nemamo pomoć navijača, ali moramo dobiti poneku utakmicu - rekao je trener Mark French nakon utakmice.

Medveščaku je ovom pobjedom skočio na petom mjesto zapadne konferencije, a sad mu slijede dva gostovanja. Već u srijedu u Minsku igra protiv Dinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije