Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medvjedi dočekuju Olimpiju

Kristan: Jedva čekam zezanciju s dečkima

medveščak
30.09.2011.
u 10:15

Hokejaši Medveščaka u petak u Ledenoj dvorani (19.15 sati) ugošćuju Olimpiju, nakon šest kola drugu momčad EBEL-a.

Hokejaši Medveščaka večeras u Ledenoj dvorani (19.15 sati) ugošćuju Olimpiju, nakon šest kola drugu momčad EBEL-a. No, medvjedi su također u sjajnoj formi, puni samopouzdanja nakon dvije uzastopne pobjede u gostima, protiv Vienna Capitalsa i Linza.

Raymond hvali vratara

Igrali smo sjajno u te dvije utakmice, pogotovu u obrani. U susretu s Olimpijom moramo biti koncentrirani i igrati intenzivno svih 60 minuta. Radi se o vrlo talentiranoj momčadi koja ima sjajnog vratara – ističe trener Medveščaka Marty Raymond.

Odlična je vijest za Raymonda da su se od ozljeda oporavili braniči Sasha Pokulok i Saša Martinović te će igrati prvi put ove sezone.

– Drago mi je što ću napokon i ja igrati, okusiti utakmice EBEL-a i atmosferu u Domu sportova, i to s leda, a ne s tribina. Olimpija je dobra momčad i dosad ima dobre rezultate. Očekuje nas zanimljiv susret – kaže Martinović.

U Ledenoj je jučer bio i Robert Kristan.

Nedostajalo mu druženje

– Došao je i taj dan. Došao sam u srijedu poslijepodne. Jedva sam čekao da se pridružim momčadi i da upoznam ostale dečke. Sretan sam što sam u Zagrebu i što je atmosfera u svlačionici odlična. Nedostajalo mi je druženje i zafrkancija s dečkima. Konačno se mogu vratiti svom ritmu, da dolazim na treninge i da počnem raditi ono što volim i što najbolje znam – rekao je Kristan.

Parovi 7. kola: Medveščak - Olimpija, Znojmo - Alba Volan, Linz - KAC, Graz - Red Bull Salzburg, Jesenice - Villach.

Poredak: 1. KAC 10, 2. Olimpija 9, 3. Linz 8... 6. Medveščak 6 bodova...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije