Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak - KAC 3:1

Kostović: Motivirali su me moji Dalmatinci

Medveščak (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
13.01.2012.
u 21:49

Hokejaši Medveščaka pred 15.200 navijača u Areni u 41. su kolu EBEL-a pobijedili KAC sa 3:1 (1:0, 0:1, 2:0). Strijelci za medvjede bili su Prpić, Zanoški i Naglić.

– Danas smo opet našli ritam koji nam treba, čak smo izdržali i u trenucima dok smo imali dva igrača manje na ledu. Momčad je opet našla pravi put. Trener je bio ljutit nakon zadnje utakmice, a to je očito pomoglo. Ovo je bila daleko najbolja atmosfera u ove tri utakmice Ice Fevera – rekao je napadač Medveščaka Dario Kostović i dodao: – Mislim da publiku ne možeš prevariti, oni vide kada daješ sve od sebe.

Kostović je imao poseban motiv.

– Došlo mi je nekoliko rođaka iz mog rodnog sela Vinišća kraj Splita, prijatelji iz Pakoštana i zato sam bio posebno inspiriran. Iako je bio petak 13. svejedno smo dobro odigrali – našalio se na kraju Kostović.

Tomi Zanoški nakon utakmice protiv Jesenica zabio je i svoj drugi gol u Areni.

– Danas je bio drukčiji pristup nego u prošloj utakmici, jako sam zadovoljan kako smo igrali.

Trener Marty Raymond ovaj put nije imao zamjerke na svoje igrače.

– Pristup utakmici bio je puno bolji nego protiv Albe Volan, igrali smo s više emocija. U drugoj trećini morali smo braniti čak 11 minuta igrača manje, a KAC nam svejedno nije mogao nauditi.

Sporan trenutak u utakmici dogodio se u 34. minuti, kada su suci pomalo dvojbeno isključili beka Medveščaka Martinovića, koji je zbog toga automatski suspendiran za iduću utakmicu medvjeda.

– To nije imalo veze s isključenjem, igrač KAC-a je simulirao – mišljenja je sportski direktor Medveščaka Dragutin Ljubić.

Pjevač Toni Cetinski nakon utakmice je ugrabio dres i palicu od Slave Truhna.

– Ne razumijem se u hokej, ali ova atmosfera je veličanstvena.

Gordan Kožulj je dodao:

– Prvi sam put na hokeju i ostao sam očaran. Od Medveščak svi mi sportaši možemo puno učiti.

Ostali rezultati: Villach - Linz 2:1, Graz - Znojmo 2:1, Vienna Capitals - RB Salzburg 3:4 (p), Alba - Olimpija 6:7. Poredak: Linz 56, Medveščak 49, Red Bull 49...

U sjajnom susretu, ponovo pred 15.200 tisuća gledatelja Medveščak je na lijep način proslavio sedmi rođendan svojih najvjernijih navijača, Sektora B.

Ključne riječi

Komentara 12

VK
vražje_kopito
23:01 13.01.2012.

trener zagrebčana? gdje ima tu zagrebčana, ma i Hrvata? Bolje da ih nema, vako se baram može gledat, svaki je sport gledljiv samo ako u njemu nema hrvata

HM
hm12345
23:17 13.01.2012.

Prošle dvije sezone suci su ih uspješno uništavali, i igrači se nisu znali suprostaviti tome. Danas im nitko ništa ne može, kad ih i pokušaju okrasti, ubace u višu brzinu. Zato su tu gdje su sada.

KL
klubuhb1
22:46 13.01.2012.

Pas mater sucima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije