Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU

Kapetan Letang i kapetan reprezentacije, ali – hrvatske!

Alan Letang
Igor Kralj/Pixsell
21.09.2012.
u 10:16

– Nemam ništa osobno protiv Hećimovića, no nisam mu želio popustiti u nekim stvarima – kaže Raymond

Hokejaši Medveščaka večeras u 19.15 sati u 5. kolu EBEL-a gostuju kod KAC-a, momčadi od koje su ispali u prošlosezonskom polufinalu doigravanja.

Nakon što je ovaj tjedan hrvatska reprezentacija uspjela osigurati drugi krug kvalifikacija za OI, za akciju u Mađarskoj savez sprema nova pojačanja.

Kockasti dres u studenom bi na turniru u Mađarskoj trebao odjenuti kapetan Medveščaka Alan Letang.

– Igrao sam za B-reprezentaciju Kanade, no u savezu kažu da je prošlo već dosta vremena da sada mogu za Hrvatsku. Bit će mi velika čast i na takav način pomoći razvoju hokeja u Zagrebu – kaže Letang koji će kapetansku vrpcu dobiti i u reprezentaciji.

Trener Raymond osvrnuo se pak na izjave Johna Hećimovića da ga je baš on otjerao iz Medveščaka:

– Može on reći da sam najgori čovjek na svijetu, ali nije me briga, imam svoju filozofiju i, ako počnem popuštati nekima, onda sam u problemima jer trenerska je guzica na pladnju ako počnu loši rezultati. Nemam ništa osobno protiv njega, tko zna, možda u nekim drugim okolnostima opet zaigra za moju momčad.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije