Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILI SE BIVŠI

Huculak: Medveščak mi duguje! Ups, ipak mi ne duguje!

'03.09.2011., Ledena dvorana, Dom sportova, Zagreb - Memorijalni turnir hokeja na ledu Ferdo Spajic 2011., KHL Medvescak - EV Zug. Pascal Morency, Matthias Rossi.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
15.11.2012.
u 11:30

– Nadam se da će svaki igrač dobiti novac, jer igramo za navijače i za grad Zagreb i nizašto drugo – napisao je bivši medvjed Dino Gombar

Priča da Medveščak duguje novac nekim bivšim i sadašnjim igračima izazvala je mnogo rasprava, a na društvenim mrežama oglasili su se i neki bivši medvjedi.

“Bilo je samo pitanje vremena! Žao mi je da najbolji navijači u ligi moraju prolaziti kroz ovo, no nadam se da će se problemi riješiti na dobrobit svih navijača te bivših i sadašnjih igrača. I meni duguju novac”, napisao je bivši igrač Pascal Morency na Facebooku.

– Mi smatramo da nemamo dug prema Morencyju. Nesportskim ponašanjem u alkoholiziranom stanju nanio je štetu klubu, a i troškovi liječenja nakon frakture lubanje nekoliko su puta veći od njegove mjesečne plaće – kaže glasnogovornik kluba Ranko Vučinić.

Na Twitteru se, pak, javio Liam Huculak, igrač koji je otkaz u Medveščaku dobio prije tri dana. Napisao je jučer ujutro da mu Medveščak još nije isplatio sav novac, no tijekom dana novac mu je uplaćen, pa je izbrisao svoj tweet.

Najizravniji je, pak, bio Dino Gombar, koji je medvjed bio prošle sezone:

– Nadam se da će svaki igrač dobiti svoj novac, sklopite li ugovor, držite se toga! Zato se to i zove ugovor.

– Frustracije ovdje treba isključiti, najbolji iz Gombarove sezone u Medveščaku još uvijek igraju – dodao je Vučinić.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
12:30 15.11.2012.

Ne znam, možda su ipak trebali manje kupovati, a više se služiti onim što imaju u klubu??? Ne znam, možda....

JA
jasamokomentiram
12:45 15.11.2012.

Čitam ove vaše članke o dugovanjima i sve to stoji, iz preve ruke znam kome sve klub duguje novac. Svi igraci koji su otisli prosle sezone otisli su zbog toga a ovi koji su ostali nadaju se dobiti svoje debele zaostatke. I jos nesto, novinari koji pišu ovo trebali bi prestati s pisanjem izjava koje igraci nisu nikada izgovorili ker to je sve sto cine u zadnje vrijeme, nepošteno je i bezobrazno stavljati im u usta nesto sto nikad nisu izgovorili.

KI
Kinetic
13:50 15.11.2012.

Imate li vi nekih problema sa razumijevanjem engleskog? Ovo je napisao Morency na FB: "It was just a matter of time ! Sorry that the best fans in the league has to be going through this. Hope this get resolvee for the best of the fans and all players / former players." Čini mi se da u slobodnom novinarskom prijevodu postoji jedna rečenica viška...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije