Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz od južne koreje 2:5

Hokejaši pali u drugu diviziju

Hrvatska hokej
Igor Kralj/Pixsell
23.04.2010.
u 15:41

Pet utakmica, pet poraza, gol razlika 4:33. Suma je to nastupa hrvatske hokejaške reprezentacije na Svjetskom prvenstvu Divizije 1 u Ljubljani.

Nažalost, nakon jučerašnjeg poraza u odlučujućoj utakmici protiv Južne Koreje 2:5 (1:3, 0:1, 1:1), iduće godine naše oklopnike čeka nastup u Diviziji 2, u društvu Kine, Izraela, Novog Zelanda...

Tri gola na početku

– Ispalo je najgore što može. U odlučujućoj utakmici nismo bili na razini, imali smo podjednako udaraca kao i Korejci, no mi nismo zabijali, a oni jesu – rekao je sportski direktor hokejaške reprezentacije Dragutin Ljubić te dodao:

– Loše smo krenuli u utakmicu, odmah primili dva gola i tada više nije bilo povratka. Jedino smo zadnju trećinu odigrali kako treba.

Kavčič ostaje ili odlazi?

Idućeg tjedan vodstvo Hokejaškog Saveza odlučit će kako dalje. Najvažnije pitanje bit će dogovoriti ostanak ili rastanak sa izbornikom Pavlom Kavčičem.

– On je izvrstan trener, zadovoljni smo s njim, no vidjet ćemo hoće li ostati na mjestu izbornika. S ovakvim kadrom bilo je teško osigurati ostanak. Koreja je mnogo napredovala posljednjih godina i to smo nažalost i mi osjetili u presudnoj utakmici – smatra Ljubić.

Navodno je za vrijeme SP-a pukla veza između mladih i starijih igrača, kapetan Marko Lovrenčić optužio je mlađe suigrače da im nedostaje discipline.

– To su trebali riješiti na ledu, a ne preko novina – zaključio je Ljubić.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:02 23.04.2010.

Štate..Ja sam navijao za vas..Ili je zato Medveščak sjajan..

RE
reprezentativac
19:12 23.04.2010.

Toliko o velikom \"boomu\" hrvatskog hokeja....

OB
-obrisani-
18:05 23.04.2010.

Moram ispraviti. Šteta..Ja sam navijao za vas jer su dečki borbeni i simpatični..I vratičete se uskoro jer Medveščak je super i inkubator za nove dobre hokejaše..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije