Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Graz u strahu od medvjeda koji idu po treću pobjedu

'01.11.2009.,Zagreb - Dom Sportova, Ledena dvorana, Medvescak - Graz 2:3, U 20. kolu austrijske EBEL lige Medvescak je porazen od Graz 99ersa pred prepunom Ledenom dvoranom,  Photo: Goran Stanzl/PIXSE
'Goran Stanzl/PIXSELL'
02.03.2010.
u 11:44

- Večerašnja bi utakmica mogla biti presudna, jer momčad koja povede sa 3:2 bit će jako blizu ukupnom slavlju - kaže trener Sator.

Graz je u panici! Vodeća momčad EBEL-a nakon prvog dijela sezone trljala je ruke kada je u doigravanju dobila Medveščak, smatrajući medvjede najslabijom momčadi s kojom će se lako obračunati. I činilo se da će biti tako nakon što je povela sa 2:0 u seriji, no medvjedi su s dvije uzastopne pobjede opet sve vratili na početak. I zato će večerašnja, peta utakmica (19.15 sati) možda biti i presudna.

Grazerima će večeras, kako je to slikovito opisao momčadski menadžer Dragutin Ljubić, kacige težiti 50 kilograma, a klizaljke će im biti u betonu.

– Već smo ih triput svladali na njihovu ledu ove sezone, zašto ne bismo i večeras. Večerašnja bi utakmica mogla biti presudna, jer momčad koja povede s 3:2 u seriji, bit će jako blizu ukupnom slavlju – smatra trener Medveščaka Ted Sator.

U prve dvije utakmice Medveščak je igrao mnogo lošije od Graza, no sve se preokrenulo.

– Malo smo promijenili taktiku, poboljšali igru u obrani, no ključno je što sada odlično igramo kada imamo igrača više – kaže Sator.

Na pitanje tko će braniti u petoj utakmici, Krošelj ili Kristan, trener Ted Sator samo se nasmijao.

– Što vi mislite? – uputio je protupitanje.

– Ako na vratima imate vratara koji donosi pobjede, sigurno nećete ništa mijenjati. Krošelj nam je dao prevagu u posljednje dvije utakmice i sigurno ne bi bilo u interesu momčadi da na vrata stane Kristan – objasnio je Sator.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:05 02.03.2010.

BRAVO MEDVJEDI SVAKA VAM CAST

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije