Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO PREGOVORI

Gdanjsk otpao, Medveščak ima vrlo dobre izglede ući u KHL

Medveščak (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
19.03.2013.
u 21:45

– Pred Medveščakom i Milanom je još dosta posla, ali imaju vremena da ispune sve uvjete do 1. svibnja i postanu članovi naše lige – rekao je predsjednik KHL-a Aleksandar Medvedev.

Iz Moskve su stigle dobre vijesti za hokejaški klub Medveščak. Predsjednik KHL-a Aleksandar Medvedev izjavio je da poljski Gdanjsk, zbog premalog proračuna, sigurno neće ući ove sezone u ligu, a dodao je i da Medveščak zasad ide u dobrom smjeru.

Delegacija ide u Moskvu

– Pred Medveščakom i Milanom je još dosta posla, ali imaju vremena da ispune sve uvjete do 1. svibnja i postanu članovi naše lige – izjavio je Medvedev.

Više će se znati za dva tjedna, kada delegacija Medveščaka putuje na opsežne pregovore.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije