Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška Infantinu
Povratak na članak

HNS u Beogradu sudjelovao na regionalnom sastanku

Tijekom sastanka održane su i tri prezentacije od strane predstavnika Uefe, a na teme uvođenja eventualnih novosti u okviru natjecanja mlađih uzrasnih kategorija, dodatne zaštite integriteta natjecanja i marketinga.

Komentari 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:24 13.02.2016.

Mislim da je trebalo kao znak dobre volje pozvati i nacionalni savez R. Kosovo iako bi domaća javnost traumatizirana zbog gotovo nikakvih uspjeha domaće reprezentacije vjerojatno burno reagirala na istu. No, to je neminovnost.

VL
PA
pavo
10:15 14.02.2016.

Odurno!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
01:42 14.02.2016.

Svoji među svojima u regionu! Sad će širit bratstvo i jedinstvo na splavovima s Delijama i četnicima. Mamić i YNS! Domoljubi s kamenjara!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.