Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje
Povratak na članak

Odgovorili zastupnicima Mosta: HNS se pridržava Zakona o sportu

"Danas je na konferenciji za medije nekoliko saborskih zastupnika stranke Most reklo često ponavljano netočnu informaciju - onu da se Hrvatski nogometni savez ne pridržava Zakona o sportu. Pri tome nisu naveli kojih se odredbi Zakona o sportu Hrvatski nogometni savez ne pridržava. Nisu, jer nisu niti mogli. A nisu mogli jer se HNS u potpunosti pridržava svih odredbi Zakona o sportu", stoji u priopćenju HNS-a

Komentari 9

KA
kajinx
17:12 09.11.2016.

Most = Jovanović!!! Koja razlika?

VL
LE
LeonardS
07:44 09.11.2016.

Pa svi smo ustanovili da taj zakon nije dobar, znači treba ga mjenjati pa se i dalje držite zakona, ne vidim u čemu je problem držati se zakona ?

VL
MA
magnum2013
01:18 11.11.2016.

Izgleda da su krenuli na svim poljima. "Novinari" Večernjeg lista neumorno otvaraju teme i kao što vidimo pobuđuju "znatiželju" i na komentarima im zdušno pomažu njihovi dušebrižnici sa juga. Dijela Lijepe naše gdje nema sportskih rezultata već se "Zakonima o njihovom poimanju sporta" želi obezbijediti napredak bez rada. Sada im je to eto omogućena podrška i od samih članova Sabora, a ako pogledate "presicu" i osobe sve će vam biti jasno. Narode ako slučajno prigovorite ili se drugačije od njih izjasnite, vaš komentar ukloniti će sa ovih stranica. Kad novinari pišu, to je sloboda štampe, a kad se mi usprotivimo njihovom mišljenju i smijurijama koje rade, sloboda govora i izražavanja nije nam dozvoljena. To je valjda njihovo shvaćanje demokracije. No ja sam siguran da ćemo mi dulje opstati jer su sa namjerom došli na naše prostore, a nikad nas odavde nitko nije uspio nadjačati.

VL
DM
drazen.muhvic
19:52 08.11.2016.

HNS: " Mi smo pošteni! Mi smo pošteni!..." I tako sto puta i eto istine...

VL
DR
Drazen78
20:03 08.11.2016.

hehe pogotovo ova dvojica sa slike, pa oni ni neznaju sta skracenica HNS znaci a ne napisane zakone. Bas bi volio da novinari na prepad Sukera upitaju za neki zakon jel se krsi i koji zanimljiv odgovor bi dao bez salabahtera.

VL
MI
MikiPrdekana
20:37 08.11.2016.

haha, mozes mislit kako se pridrzava

VL
DU
Deleted user
22:35 08.11.2016.

a davor je dobitnik nobela iz područja numizmatike

VL
Avatar x-y
x-y
22:29 08.11.2016.

ako itko moze i hoce da vas pomete i pocisti, onda je to svakako Most. Samo polako hohst...., doci cete i vi na red. Oslobodit ce Bozo i nas nogomet, vratiti ga gdje i pripada, narodu i navijacima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.