Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA

Hezonja proglašen MVP-om Eurolige: Hrvat poput zaštitnika, Real spašava kada je najteže

Basketball Euroleague match - Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ipa-agency.net
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
23.03.2024.
u 15:31

"U tjednu s dvije utakmice Eurolige, Super Mario je nakon Berlina (22 poena i 8 skokova) eksplodirao i u Beogradu. Hrvat je opet postao glavni igrač Reala u napadu", napisala je Marca o fantastičnoj igri Marija Hezonje

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja i igrač Efesa Elijah Bryant proglašeni su u subotu najkorisnijim igračima 31. kola Eurolige nakon što su obojica svojim igrama skupili po 33 indeksna poena.

Hezonja je sudjelovao u pobjedi Reala 88-76 protiv Partizana u Beogradu s 25 koševa, od čega je pet trica, šest skokova i četiri asistencije. Napadač Real Madrida nije izgubio ni jednu loptu i nije napravio nijednu osobnu grešku u pobjedi koja je Realu donijela prvo mjesto na ljestvici.

VIDEO Grobari vrijeđali igrače Reala i zapjevali Hezonji. Hrvat ih oduševio jednim potezom

"Hezonja je potvrdio povratak u sjajnu formu nakon nekoliko lošijih utakmica i stalne nesigurnosti oko njegove budućnosti u Realu. Prije 10 dana objavili smo kako se Real sprema na to da će ostati bez Hezonje jer se ne mogu naći u pregovorima. U tjednu s dvije utakmice Eurolige, Super Mario je nakon Berlina (22 poena i 8 skokova) eksplodirao i u Beogradu. Hrvat je opet postao glavni igrač Reala u napadu. Osim toga, važno je što je i kod Albe i kod Partizana zasjao kada su suparnici prijetili iznenaditi Real pobjedama", napisala je Marca o hrvatskom reprezentativcu.

VEZANI ČLANCI:

Bryant je bio najbolji pojedinac Efesa u uzbudljivoj pobjedi 85-84 nad ALBA Berlinom. Ubacio je 24 poena za 24 minute i 24 sekunde na parketu uz pet skokova, četiri asistencije, dvije ukradene lopte i jednom blokadom.

GALERIJA Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Cipra (92-63)

Basketball Euroleague match - Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid
1/37
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije