Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA PIŠE

Hezonja napušta Real: Klub se s tim pomirio. Španjolci otkrivaju gdje će nastaviti karijeru

Basketball Euroleague match - Olympiacos Piraeus vs Real Madrid
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ipa-agency.net
1/7
12.03.2024.
u 17:43

"U Realu počinju prihvaćati ono što se čini neizbježnim već neko vrijeme, a to je odlazak Hezonje. Već praktički smatraju da je otišao. Jedva je slavio osvajanje Kupa, brzo se pokupio u svlačionicu", navodi se u tekstu španjolskog lista

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja je na pragu odlaska iz Real Madrida. Prema pisanju španjolski medija klub se već pomirio s time. Hezonja je u Madrid stigao 2022. godine nakon što je jednu sezonu odigrao u Kazanu. Također, Španjolci navode kako je njegova iduća postaja Panathinaikos. Hezonja je trenutno jedan od najboljih krilnih igrača Eurolige.

"Puno bi se toga moralo promijeniti da Hezonja ostane igrač Real Madrida i sljedeće sezone. Trenutačno je na ugovoru koji nije prikladan za jednog od najboljih igrača na toj poziciji, što on je. Sad traži da bude tako plaćen, a madridski klub ne može ispuniti njegova očekivanja", navodi Marca. 

GALERIJA Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Cipra (92-63)

Basketball Euroleague match - Olympiacos Piraeus vs Real Madrid
1/37

Grčki velikan, za kojeg je Hezonja već igrao u 2021. godini, u Hrvatu vidi jednog od ključnih igrača u nastojanjima da ponovo zavlada Euroligom. Panathinaikos je posljednji put to natjecanje osvojio 2011. godine. Španjolci navode kako su mu ponudili trogodišnji ugovor uz dva milija eura godišnje plaće.

VEZANI ČLANCI:

"Hezonja je već odbio dvije ponude od Reala, smatrao je da nisu bile dovoljne. Zanimljivo, paralelno s tim odbijenicama, njegovi odnosi s onima koji su mu nudili te ugovore postali su izuzetno hladni. Pored tih ekonomskih tereta, 'Super Mario' ima veliku težinu u momčadi. On vjeruje da može dati još više, a čini se kako će teško dobiti veću ulogu ako neće biti ozljeda u momčadi. Već je prošle godine bio nezadovoljan ulogom, ali je osvajanje Eurolige prekrilo te probleme. U finalu Kupa kralja, u kojem je igrao tri minute nakon što je zabio 12 koševa u drugoj četvrtini, izgubio je strpljenje", piše Marca i zaključuje:

"U Realu počinju prihvaćati ono što se čini neizbježnim već neko vrijeme, a to je odlazak Hezonje. Već praktički smatraju da je otišao. Jedva je slavio osvajanje Kupa, brzo se pokupio u svlačionicu. Pozitivno je što Real sad novac može uložiti da zadrži Waltera Tavaresa, koji isto traži veću plaću kao najdominantniji centar u Europi."

VIDEO Jezivo svjedočanstvo beogradskog navijača: 'U Zagrebu smo htjeli prebiti Dražena, imali smo plan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije