Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona B

Halilovićev trener Sacristan dobio otkaz, nasljeđuje ga Vinyals

Alen Halilović
Press Association/Pixsell
10.02.2015.
u 08:25

Alenu se tako ponavljaju scene iz Dinama gdje je u kratkoj karijeri promijenio četiri trenera: Čačića, Krznara, Ivankovića i Mamića.

Eusebio Sacristan više nije trener Barcelone B za koju igra naš Alen Halilović. Bivši veznjak koji je kao igrač odigrao 203 utakmice za Barcelonu, nakon četiri godine više neće voditi momčad. Okidač za odluku kluba je težak poraz (0:4) na gostovanju kod šestoplasirane Real Zaragoze, te činjenica da je Barcelona tek 17. na tablici, te joj prijeti ispadanje u 3. ligu.

Barcelona B nalazi se samo bod od pozicije koja vodi u niži rang i uprava kluba odlučila se za taj potez. Osim Sacristana. Novi trener je Jordi Vinyals, do jučer trener Barcelonine momčadi do 19 godina.

A Alenu se tako ponavljaju scene iz Dinama gdje je u kratkoj karijeri promijenio četiri trenera: Čačića, Krznara, Ivankovića i Mamića.

>> Igor Cvitanović: Alen bi u Dinamu postao bolji igrač nego u Barci B

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije