Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alen osvaja medije
Povratak na članak

Halilović je prva lijepa vijest u eri Luisa Enriquea, zasjenio je i Ter Stegena

Nitko ne štedi pohvale na račun simpatičnog i vječno nasmijanog Hrvata, koji se najviše druži sa suigračima Juanom Cámarom i Diawanoum Diagnéom.

Komentari 10

LI
Lisabon
13:25 28.07.2014.

Sad moze slobodno biti pozvan u reprezentaciju,jer vise nije igrac Dinama.Do sad je Mamic bio taj "koji ga gura" u reprezentaciju,a sad je igrac velike Barcelone i kad oni kazu da je dobar to znaci da je stvarno dobar.Koliko me pamcenje sluzi,postoji jos jedan "problem".A to je da Halilovic moze biti i reprezentativac BiH.Ukoliko to sam odluci,postavlja se pitanje tko ce za to odgovarati?

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:30 28.07.2014.

Ovo je čak 12. članak (da, prebrojio sam) kojeg je VL u zadnjih 15 dana posvetio Haliloviću i mogućnosti da zaigra za prvi sastav Barcelone. Kad se kroz 10-15 dana dogodi neminovno (Enrique ga vrati Barceloni B), očekujem da će i ta vijest biti objavljena na naslovnoj stranici. Po mogućnosti kao "izvanredna vijest".

VL
Avatar franioprvi
franioprvi
15:39 28.07.2014.

Polako , jedna lasta ne cini proljece. Faktor iznenadjenja igra u njegovu korist , problemi ce poceti kad mu izanaliziraju cijeli repertoar igre. Za mene , on je cista kopija Modrica. Nadam se da ga nece slomiti kao Eduarda , jer malo previse drzi loptu.

VL
DU
Deleted user
16:19 28.07.2014.

Novinari????

VL
OR
.orlando
23:50 28.07.2014.

Halilović ili Modrić, od njih ovisi nogomet i to na svjetskoj razini, izgleda bez njih Real i Barcelona ne vrijede ništa

VL
CA
canajrasim
16:58 28.07.2014.

Jedan je novinar procijenio da ćemo ga rijetko viđati na Mini Estadiju (stadionu Barcelone B, nap. a.) jer će se brzo preseliti na Camp Nou" >>>> Na osnovu jednog poluvremena donositi takve zakljucke je uzasno pretjerivanje. Nekim od tih piskaralaa bi trebalo dati lopatu.Pristajala bi im bolje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.