Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski kup
Povratak na članak

Hajdukovci jači i od Tatara, Maloku opet dokazao da je za 11

Novigrad se dobro držao protiv Hajduka, ali na kraju je izgubio 2:3

Komentari 7

DO
dodotatino
17:48 29.10.2014.

Tako pravi novinar piše tekst o klubu za koji navija. Pozitivno bez nepotrebnih teških rijeći i podupire i ekipu i trenera. Svaka čast Ozrene. Žao mi je što nisi Dinamovac ta i mi imamo jednog sportskog novinara a ne one kvazi novinare i navijače kao što su Dasović, Flak i Jurišić a o Delaću da ne pričamo. Kapa do poda.

VL
Avatar mihic
mihic
19:03 29.10.2014.

Da je ovo tekst o Dinamu i da je dinamov golman onako smiješno dodao loptu protivničkom napadaču za 1-1 razapeli bi ga kao sto su to radili Kelavi. A Our en raj dio lagano preskoči i Kalinic ne postaje bezveznii golman nego i dalje kvazi kadar za reprezentaciju

VL
NB
Nije.bitno
08:46 30.10.2014.

Ma ovom novinaru treba dati otkaz, umjesto da normalno kao svaki novinar u hrvatskoj hvali dinamove igrače on se usudio pohvaliti jednog hajdukovog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.