Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL
Povratak na članak

Hajduk stigao do vrijedne pobjede u Koprivnici, Sl. Belupo promašio penal

U Koprivnicu su Splićani došli po iskupljenje nakon eliminacije iz kupa, no ušli su loše u utakmicu, pa im je oko 200 pripadnika Torcide već u 11. minuti skandiralo “igrajte pi...ce”!

Komentari 4

GM
Gusta magla
20:58 26.04.2015.

Ovakav Hajduk je sprdnja.Pobijedio Slavena i slavlje ko da je osvojio kup.....hehehe

VL
Avatar Jasebojim
Jasebojim
21:40 26.04.2015.

ajde Bogu hvala nek je i Hajduk nekog pobjedio .

VL
AN
antitovari
06:23 27.04.2015.

Nije najdug pobijedil,brbljic je kupil tekmu.

VL
Avatar dzambo
dzambo
19:25 26.04.2015.

Koliko para toliko i muzike....jos je i dobro... Ma moze se ulozit i 100 Miliona Eura cak i vise jer nista se nece promjenit toliko bitno za Europske utakmice... Dinamo i Rijeka su dokaz za to toliko ulozeno i opetopet nista , ljudi se raduju ako koji gol zabiju i to je sve....godina za godinom... Sistem je promjenit na ovim nasim prostorima i to ide na ruku samo velikima i kojem ''domacem rvatu''.... A prije u ''nasem'' sistemu veliki klubovi kad su dolazili na ove prostore vecinom su gubili...a nasi su tada igrali za vrijednost jednog TV prijemnika bukvalno.... A sad kad smo uzeli ''njihov'' sistem veliki redovno pobjedjuju.... E....Balkane...Balkane...mojjjjjjjjj...........heheheh....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.