Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled
Povratak na članak

Hajduk prema Dinamu nije imao - "respecta"

Hajduk je gotovo ispao taj koji rješava utrku za prvaka i prekid onoga protiv čega se godinama borio

Komentari 11

Avatar mladen valentić
mladen valentić
11:07 23.04.2017.

Hajduk je igrao kako uvjek igra, a Dinamo bez agresije ne može nikoga pobjediti. Ne možeš nikoga pobjediti sa samo jednim raspoloženim igračem. Ne mogu shvatiti da profesionalni nogometaši nemaju osjećaj s koliko snage treba loptu udariti da bi jee kvalitetno uputio suigraču a da je ne mora čekati tri dana da mu stigne, ili da je ne može stići ni da se vozi na najbržem motociklu. Ima u Dinamu nekih igrača kojima je valjda otac kupio mjesto u prvih 11, jer svakako nisu materijal za Dinamo, ali eto igraju i uzimaju mjesto nekima koji su bolji. Kud se gura onaj antolić izvoditi nabačaje, kad su mu svi centaršutevi bezopasni baloni. Onda da se oni ne razumiju sad u smiraj prvenstva, stvarno neshvatljivo. Džabe ti i da imaš 80% posjed lopte, kad nema završne lopte u prostor i kad ti vezist davi loptu sve dok mu napadač ne utrči u zaleđe i tako upropasti izglednu priliku. Uglavnom, nije Hajduk dobio Dinamo, nego je Dinamo zaslužan za to, tako da se nemaju Dalmoši što uzdizati!

VL
SM
san.martino
11:12 23.04.2017.

Respect!

VL
DU
Deleted user
13:06 23.04.2017.

Čestitke Hajduku.

VL
BU
buljanzeljko453
10:36 23.04.2017.

Hajduk ocajno los, samo sreca im bila da dinamo bio katostrofalan a I takav zapucao 5..6 sansi I imo posjed 75 : 25 %.. ali ok zasluzeno a I 10 godina bez pobjede u Zagrebu normalno nekad moras I izgubiti. .realno

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:23 23.04.2017.

samo bin vas podsjetio da je Hajduk pobijedio jer je dva puta pogodio mrezu dinama, a ne jer je dinamo katastrofalan, a Hajduk jos gori kako neki tvrde. Dinamo nije sam sebi dao dva gola. Treba li i vama pokazati na respect umjesto crvenog kartona?

VL
IK
Ikonoklast
10:58 23.04.2017.

Da, igracima, pa i navijacima, onih par stotina po utakmici, fali motiva, dominiraju rekordima...najgora ekipa lige prvaka, najgora ekipa lige uefa...tesko je navijacima pronaci motiv uz toliku dominaciju...

VL
OM
omar
11:07 23.04.2017.

Ma nek bude prvak ta Rijeka samo ne Dinamo. Taj Mamićev proizvodni pogon za preprodaju igrača nanio je takvu sramotu Hrvatskom nogometu u Europskim natjecanjima da to nemre oprat ni osvajanje LP od istog NK Mamić prćija. Ja kao Dinamovac to kažem bez grižnje savjesti.

VL
PV
petar.visak
10:51 23.04.2017.

Ako je ono najveći derbi onda komentar ni ne treba, bezvezan Dinamo, Hajduk u bunkeru i kontrama, niti igre, ni šuta, ni driblinga, samo Dinamova katastrifalna nemoć i Hajduk bez igre, nikad gore...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.