Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika investicija
Povratak na članak

Hajduk predstavio kamp! Brbić: Ovo je naš najznačajniji projekt

Izloženo je deset maketa koje su rasponom obuhvaćenog područja varirale od samog kampa do cjelokupnog prostora u sklopu kojeg se kamp nalazi.

Komentari 18

PE
perfa57
17:38 11.02.2016.

Osnovna ideja vodilja je da privatnik financira, a Torcida time upravlja.

VL
LI
Lik123
16:26 11.02.2016.

Jeste vi ljudi normalni? Svi mediji pišu plahte teksta o j****m maketama. MAKETAMA. Nema love za to, nema ni lokacije, nema apsolutno ničega. Evo, bum ja napravio maketu svemirskog centra u Dugavama, idejno je to zakon, samo trebam par sto milja eura, ali to je sitnica za ovu moju genijalnu ideju. Može moja maketa vrištat iz svih medija kao i ovaj turbo-dizel urnebesni "projekt"?

VL
HR
HR4ever
16:01 11.02.2016.

Sto cete saditi u kampu ? Kumpire ili pome ????

VL
DU
Deleted user
17:09 11.02.2016.

hahahahahahahahaha

VL
BJ
Bjelovar112
17:30 11.02.2016.

i sad bi Hajdukovci da im to mi izgradimo a oni bi upravljali ? e nećete kako bi rekao Mamic .

VL
DU
Deleted user
21:15 11.02.2016.

Ne mogu izdržati moram još jednom hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahaahahahhahahahhahahaah.

VL
FN
Fr@njo
15:45 11.02.2016.

ako je u projektu sudlovao i hrvatski akademik, koji je gradio i maksimirski stadion ,upravo se gradi jos jedan njegov zlocin prema zivotnom prostoru u Plesu, onda cete imati isto sto i Dinamo.

VL
SS
sokac sa drave
19:04 11.02.2016.

Pa kako,odkuda svi znamo da nemaju ni prebijene da su zadnjih sest predsjednika sedam puta opljackali Hajduka.Ali posto smo se u zadnjih dvadesetak godina upoznali(prije se nismo poznali) mozemo ocekivati ponovo agresivnu ofenzivu preuzimanja HNS_veza i svi znaju da je blagajna puna kao brod.Imaju nacrt i sve drugo u planu samo jos da mi damo lovu.Od kada im je njihov voljeni drug TITO NAPRAVIO ONAJ LIJEPI STADION NIKADA NISU U NJEGA ULOZILi niti dinar a ni kune.Sada prije nego se potpuno raspadne proglasili su stadion nacionalnim blagom i dobrom.Sve je to u redu ali citajuci izmedju redaka jasni text znaci da nacionalno dobro pripada cijelom narodu sto opet dalje znaci da se moraju krave i svinje prodavati da im se stadion obnovi.Kako ono kaze nas voljeni Mamic e necete lopovi.

VL
DH
dalibor.hren
07:01 12.02.2016.

Bit će to najljepši kamp u drugoj ligi!

VL
PO
pozornik66
20:31 11.02.2016.

Di je kamp ,na kojoj lolaciji ? Tko će to financirati i kolika je cijena projekta, to napišite a ne ove makete i nacrte , to je samo studenski rad.

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:41 12.02.2016.

A cuja sam da slicni kamp gradi i Mamic samo taj je ''off shore''...u ''slucaju'' da izbjegne Remetinac tak da ima se gdje odmoriti od velike ljubavi prema ''svetinji''...covjek pun ko brod a Maksimir zjapi prazan...a internet navijaci GNK ii dalje zvrlje ''okolo ''prazni dzepova''...jedini klub u Historiji nogometa u citavom svijetu da je toliko puta prvak drzave i to zaredom a prosijek gledaca je nesto veci nego u ''Kinu Lika''...a taj prosijek gledalaca je samo DOKAZ da imalo ko ima mozga vidi kak se posluje u GNK i vidi to citava HRV jer inace barem oni koji nisu BBB bi popunili Maksimir ko od sale na svakoj utakmici... Vidi vecina pucanstva na koji je on nacin i kak je stekao sve kao ''uspjesan poslovan covjek''...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.