Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigle "čestitke"

Hajduk opalili po džepu, a Dinamu zatvorili sjevernu tribinu!

Dinamo - Hajduk
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
19.12.2018.
u 17:43

Ovo je deveti put kako je maksimirski klub kažnjen u ovoj sezoni

Disciplinski sudac Hrvatskog nogometnoga saveza Alan Klakočer kaznio je Dinamo zatvaranjem sjeverne tribine dvije naredne prvenstvene ili kup utakmice zbog izgreda navijača na derbiju s Hajdukom u nedjelju.

Na utakmici Dinamo - Hajduk tijekom gotovo cijele utakmice od strane Bad Blue Boysa i Torcide je evidentirano paljenje velikih količina pirotehničkih naprava zbog čega je utakmica dvaput prekidana.

Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a i ponavljanja istih u tekućem prvenstvu, Dinamo je kažnjen igranjem dvije sljedeće prvenstvene ili kup utakmice bez prisutnosti gledatelja na sjevernoj tribini stadiona Maksimir dok je Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 45 tisuća kuna.

Ovo je deveti put kako je maksimirski klub kažnjen u ovoj sezoni HNL-a, stoji na Dinamovoj stranici. 

Komentara 5

WE
weAreCro
18:37 19.12.2018.

Meni nije jasno zasto se kaznjava klub stalno se zatvaraju stadioni i tribine i obicni navijaci pate zbog par budala. Pa cemu vam sluze one silne kamere i oni kamioni sa kamerama koji stoje ispred sjeverne i juzne tribine upravo sa ciljem snimanja odredene skupine navijaca. Sigurno se tamo lijepo vidi tko je bacio baklju, identificirajte doticnog pa zabrana prislaska stadionima za vrijeme odrzavanja utakmica i kazna fino na adresu za bacanje opasnih pirotehnickih sredstava. Pretpostavljam da bi sami klubovi i mogli identificirati izgrednike ali sta kad oni ih ne mog kazniti.

AL
altruist
18:11 19.12.2018.

Zato sto desperadosi koji su zauzeli vođenje Torcidinog sjevera rade sranje non-stop, e mora se nesto naci i Boysima.

ZI
zivko1
06:46 20.12.2018.

Umjesto da kazne navijača/jednan mjesec u zatvor prvi put, a onda istom povećavat na 2,3,5,i više mj./ koji je bacio bengalku u teren oni kažnjavaju klub ma to je sve politika i zato više ne idem na utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije