Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka - Hajduk 0:1
Povratak na članak

Hajduk na čelu, Brkljača je utišao Armadu

Navijači Rijeke gađali Poklepovića, bijesni Ibričić bacao kopačke, a bijeli su cijelo drugo poluvrijeme bili s igračem manje.

Komentari 10

VD
vjer.domo
22:39 19.09.2010.

kakve to novinare imaju u večernjem listu kada ovako navijački (za rijeku) komentira utakmicu. \"rijeka je dominirala\" a postotak posjeda lopte i na poluvremenu i na kraju utakmice je bio u korist hajduka, onda kakva je to dominacija, bez razlike na neke šanse rijeke. hajduk je zadržao premoć i u drugom poluvremenu sa igračem manje.

VL
TH
torca hz-hb
22:46 19.09.2010.

maršiću počeo si srati i uvlačit se urednicima koji su veliki dinamovci. špaco je skako zbog suđenja, a rijeka je dominirala samo na svojoj polovici jer su pomoćnici držali zastavice stalno u zraku.

VL
OB
-obrisani-
22:56 19.09.2010.

Majku im Jugoslavenski . Sta im je poklepovic napravija primitivnim seljackim ljubomornim budalama sta sanjaju Jugoslaviju .Zato i jesu popusili Vjerovano u Rijeci nije bili 20% hrvata na tribinama

VL
EL
elephant
22:59 19.09.2010.

Užasno neobjektivan članak. Evo kratkog citata iz Jutarnjeg: \"Domaćima je ruku dao zagrebački sudac Mlakar koji je teško držao kontrolu nad događanjima na terenu, a sporne situacija elegantno je presuđivao u korist Rijeke\". Hajduk je u 1. poluvremenu imao odličnu šansu koju mu je prekinuo sudac zbog nepostojećeg zaleđa. Isto u 1. poluvremenu nije dosudio čisti prekršaj nad Šarbinijem dok je prodirao po lijevoj strani prema riječkom šesnaestercu. Hajdukova klupa je skočila kad je dosuđen aut za Rijeku, a iz aviona se vidjelo da je zadnji igrao riječki igrač. U 2. dijelu Hajduk je i sa igračem manje dominirao i držao loptu. Istina, treba reći da Hajduk nije igrao kako je trebao, ali nakon Dinama i Grka, ova mlada ekipa nema snage za više, pogotovo što nedostaje Andrić koji je vječno ozljeđen.

VL
Avatar sizif
sizif
23:17 19.09.2010.

Ne znam što se događalo prošli tjedan u Vinkovcima. Znam da su Riječani digli strašnu graju. Rayultiralo je to \"strašljivim\" Mlakarom koji se silno trudio da se nekom svojom odlukom ne zamjeri Rijeci. Isključenja Šarbinija je 100% uredu. Ali nijee to bilo dovoljno... Slažem se da je ovo bila herojska pobjeda Hajduka jer trebalo je igrati protiv kamikaza, sudaca i Šarbinijeve gluposti

VL
YO
Yooooo
23:28 19.09.2010.

Armada je bila nabrijana do jaja.

VL
Avatar feudalac
feudalac
08:25 20.09.2010.

Ma ko je tu lud, utakmica je bila katastrofa od nogometa, Hajduk nije uspio stvoriti niti jednu jedinu šansu, hej piskarala o čemu vi trabunjate.

VL
MR
mravac
10:24 20.09.2010.

Ne trabunjaj feudalac Pa od prve minute su rijećani išli na noge a ne na loptu.I sljepac je mogao vidjeti taktiku rijećana kojima je svesrdno pomagao cijeli sudački klan..Sramota od suđenja u oba poluvremena.

VL
VO
vojvo
12:23 20.09.2010.

majmuni jedni ovu ste utakmicu dobili na silu , svaka čast brkljači na golu , ali sve drugo što je hajduk odigrao bilo je za čistu nulu . start šarbinija ne da nije bio za crveni nego je bio za zatvor

VL
GR
gripole rv
13:07 20.09.2010.

ti ili nisi gledu utakmicu ili ne kužiš ništa pa 45 min.je hajduk imao igrača manje a imo je više loptu u posjedu.šta su trebali imat 10 zicera sa igračem manje da ne bi po tvome dobili na silu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.