Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje na Poljudu
Povratak na članak

Vlašić i Kalinić spasili Hajdukovu sezonu

Mladi veznjak bijelih zabio je prekrasan pogodak, a Lovre je sepktakularnom obranom održao Hajduk na životu

Komentari 8

AB
abendblatt
19:58 23.05.2015.

Torcida (ekstremna) je sramota Hajduka.

VL
Avatar tigarbbb
tigarbbb
20:52 23.05.2015.

Dinamo je spasio Hajduka da mogu igrat u europi,ali ne oni su zaslužni za to i dalje će pljuvat ,a nažalost ne može se drugo ni očekivat od kamenjara ( vlaja )

VL
DU
Deleted user
20:07 23.05.2015.

Koliki je bio posjed lopte? 2500 navijača u transu.

VL
UK
uvik.kontra
08:36 24.05.2015.

Nadam se da ce ipak od sljedece sezone biti bolje! Iako se tome nadam vec deset godina.Imamo nekoliko odlicnih mladih igraca kojima treba podrska par iskusnih i kvalitetnih.Mozda se pronadje lova za njih. I prije svega,kvalitetan trener! Treba prestati si s politikom postavljanja neiskusnih domacih trenera!Neka se kale po drugoj i trecoj ligi a dovest nekog iskusnog i provjerenog sa prostora bivse Juge!

VL
ED
europski dinamo
19:10 23.05.2015.

Koliko je bilo gledatelja?

VL
Avatar dzambo
dzambo
19:58 23.05.2015.

Po sluzbenom izvjestaju 4,680... Ma dobar je Hajduk...koliko para toliko i muzike....pa ovi igraju skoro dzabe... Prvo klub pa onda pare....Dinamo to nikad nece dostici previse para ulozeno i nista u Europi napravito....prije je jedna ''Zvezda'' postala prvakom Evrope ipe i svijeta sa pola ulozenih para JER liga je bila jaka a ova HNL nije ni na nivou bivise trece lige Republicke...huh... Ma ni onako ne vrijedi ulagati jer sistem je promjenit za nesto vise da se napravi u Evropi jer nikad vise necemo se moci mjeriti sa ''velikim'' klubovima razmjer para do koji oni mogu je nenormalan, a sami vidite kako je zadnjih 20-tak i vise godina, poneki klub ''bljesne'' a ulozio i previse za taj bljesak i nestane a u vrhu su uvijek skoro isti... A dugovi ostaju, a jedino je dobro za ''Gazdu'' ili ''Gazde'' da se nabrzinu obogate i uvecavaju bogastvo dovodjenjem po 7 i po ili vise stranaca u jedan klub...navijaca ionako nece bit kao prije sto zbog Ekonomije sto zbog slabog nogometa u koji se ulaze previse ipak je to samo ''igra'' i prazni dzapovi za obicne navijace....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.