Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEP GA NAHVALIO

Gvardiola su s terena ispratili ovacijama, a onda su pale pohvale: 'Takve kao on teško je naći, bio je sjajan'

REUTERS/Juan Medina
13.04.2024.
u 19:21

- Jako je napredovao otkako je došao. Kad je tek stigao, bio je zbunjen i gubio je puno lopti. Rekli smo mu da obrambeni igrači moraju igrati jednostavno. Shvatio je poruku - rekao je Pep Guardiola

Sjajnu utakmicu odigrala su oba hrvatska reprezentativca u pobjedi Manchester Cityja nad Lutonom (5:1) u 33. kolu engleske Premier lige. I Mateo Kovačić i Joško Gvardiol zabijali su ove subote na Etihadu i tako odveli Manchester City barem privremeno na vrh ljestvice engleskog prvenstva, s dva boda više od Arsenala i Liverpoola uz utakmicu više od njih. Podsjetimo, Mateo Kovačić zabio je sjajan pogodak za 2:0 u 64. minuti, dok je Joško Gvardiol stavio svojevrsnu točku na i pravom "bombom" u trećoj minuti sudačke nadoknade. Kovačić je zabio svoj prvi prvenstveni pogodak za Manchester City, a Gvardiol je već zabijao ranije ovog tjedna, u dvoboju Lige prvaka protiv madridskog Reala.

POGOTKE POGLEDAJTE OVDJE

Gvardiol je uz pogodak upisao i asistenciju belgijskom ofenzivcu Jeremyju Doku u 87. minuti za 4:1. A nakon utakmice Cityjev trener Pep Guardiola biranim je riječima govorio o i dalje najskupljem stoperu na svijetu.

- Jako je napredovao otkako je došao. Kad je tek stigao, bio je zbunjen i gubio je puno lopti. Rekli smo mu da obrambeni igrači moraju igrati jednostavno. Shvatio je poruku i danas je bio nevjerojatno dobar. Takve je igrače teško naći. Odličan je i desnom nogom - rekao je španjolski stručnjak na klupi aktualnog engleskog i europskog prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije