Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE BOLJI

Gvardiol nastavlja oduševljavati Pepa: 'Tako je miran i siguran. Puno je napredovao'

Premier League - Everton v Manchester City
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/4
04.04.2024.
u 21:32

"Od Joška ne tražim da zabije hat-trick kao Phil Foden. On to ne treba raditi. Ima drugi posao i druge zadatke. Bio je vrlo, vrlo dobar u posljednje dvije utakmice", rekao je Pep Guardiola

Manchester City je u srijedu s visokih 4:1 pobijedio utakmicu 31. kola Premier lige protiv Aston Ville. Time su "građani" ostali na trećem mjestu ljestvice engleskog prvenstva, bodovno poravnati s Liverpoolom i bodom manje od vodećeg Arsenala. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ušao je u igru u 75. minuti. Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret, a kasnije je trener Pep Guardiola za njega imao samo pohvale.

"Mislim da Jošku nije bilo lako promijeniti ligu, a napredovao je protiv Bukaya Sake i sad protiv Mousse Diabyja i Leona Baileyja. Nije lako osvajati duele, ali baš s loptom u nogama bio je tako miran i siguran. Prije je znao riskirati i gubiti lopte, sad igra jednostavnije", rekao je Španjolac pa dodao:

VIDEO Samo jedan igrač Dinama nije pobjegao s terena kad je Torcida provalila

"Tako i treba biti. Branič mora igrati jednostavno, mora biti dobar i ne komplicirati. Od Joška ne tražim da zabije hat-trick kao Phil Foden. On to ne treba raditi. Ima drugi posao i druge zadatke. Bio je vrlo, vrlo dobar u posljednje dvije utakmice. Nedostaje nam Nathan Ake i on nam treba."

U prošlom je kolu City igrao protiv Arsenala. Premda je utakmica završila rezultatom 0:0 što nije idealno u nastojanjima aktualnih prvaka da obrane titulu, Gvardiol je sjajno odigrao. "Izvrstan u obrani, stavio je Saku u zadnji džep", napisao je Goal.com. "Impresivan prema naprijed, dobra kontrola, dobar dodir", napisao je o njegovoj igri The Guardian.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

Premier League - Everton v Manchester City
1/13

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
01:46 05.04.2024.

Makni ruke s njega Pep! Gvardiol uzbuđen zbog utakmice, Guardiola zbog Gvardiola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije