Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDIO OBJAŠNJENJE

Guardiola otkrio zašto Kovačić i Gvardiol nisu bili u sastavu Manchester Citya protiv Kopenhagena

Champions League - Manchester City Training
Jason Cairnduff/REUTERS
14.02.2024.
u 07:26

Sinoć nije bila večer naših nogometaša jer je i kapetan vatrenih Luka Modrić cijeli susret protiv Leipziga odgledao s klupe za pričuve

Branitelji naslova europskog nogometnog prvaka, igrači Manchester Cityja u prvom su susretu osmine finala Lige prvaka očekivano kao gosti svladali FC Kopenhagen sa 3-1 (2-1). Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić nisu konkurirali za nastup u sastavu Manchester Cityja.

GALERIJA Nekad se vozio u tramvaju, danas je najskuplji stoper svijeta

Champions League - Manchester City Training
1/7

Sinoć nije bila večer naših nogometaša jer je i kapetan vatrenih Luka Modrić cijeli susret protiv Leipziga odgledao s klupe za pričuve. Menadžer europskog i engleskog prvaka Pep Guardiola otkrio je nakon utakmice kako su oba hrvatska reprezentativca ozlijeđena.

- Joško Gvardiol je ‘out‘ dva ili tri tjedna. ozlijedio je ligamente u gležnju. Mateo Kovačić je spreman za povratak - rekao je Španjolac na press konferenciji. 

VEZANI ČLANCI:

Dakle, Kovačić je vraća vjerojatno za idući vikend, dok bi Gvardiol trebao biti oporavljen do grafskog derbija u Uniitedom 3. ožujka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije