Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubljeni Francuz

Graham Poll: Lannoy trebao isključiti dva igrača Milana

Graham Poll
Reuters
16.02.2011.
u 17:51

U engleskom dnevniku Daily Mail bivši engleski sudac Graham Poll ocijenio je suđenje Francuza Stephana Lannoya na milanskom San Siru:

– U slučaju Gennara Gattusa sudac se ponašao kao da je riječ o prijateljskoj utakmici. Naime, više puta tijekom dvoboja kapetan Milana je prigovarao, provocirao, a što je još gore, i rukama je udarao suparnike. Također, start Flaminija nad Ćorlukom očito je namjeran, a naputak je da se takav start odmah najstrože sankcionira. Dakle, nitko mu ne bi ništa rekao da je isključio oba Milanova igrača.

Ključne riječi

Komentara 2

GA
garincha
18:19 16.02.2011.

Tako je,Poll,legendo sudacka!Da si ti sudio taj mec,Gattuso bi dobio najmanje 4 zuta i dva crvena!O Flaminiju da i ne govorimo,njega bi vjerojatno iskljucio dva dana poslije tekme.

MI
milton
19:16 16.02.2011.

Da si ti sudio moj Grahame, ne znam kak bih to završilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije