Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'FRANKESTEIN I QUASIMODO'

Govorili su mu da je nakaza, a roditelji ga ostavili u samostanu. Prošao je pakao i postao legenda

Instagram
09.04.2024.
u 16:32

- U školi su me ismijavali, pričali o meni. Patio sam zbog svega toga, ali nikada nisam zaplakao, baš nikada. Svu svoju energiju usmjerio sam prema nogometu. Bez ožiljaka bih bio obična osoba, a sada zbog njih imam veliki karakter i volju. Ponosan sam na sve što sam prošao, nije bilo lako, ali zato danas volim svoj život

Legendarni francuski nogometaš Franck Ribery nije imao lagan život odnosno djetinjstvo i to sve zbog ožiljka kojeg je dobio nakon teške automobilske nesreće. Imao je samo dvije godine, zaradio je 100 šavova a ozljeda je izgledala stravično. Svoje biološke roditelje nikada nije upoznao jer ga je majka kao bebu ostavila ispred jednog samostana u Francuskoj

GALERIJA Jakobušić se emotivno oprostio s igračima Hajduka

1/7

- Ožiljci na licu  su mi dali karakter i ovu izdržljivost. Jer kad si dijete i imaš ovakav ožiljak, nije lako. Zbog načina na koji te ljudi vide i njihovih komentara patila je i moja obitelj. Najtužnije u svemu bilo je što su takvi komentari dolazili od roditelja druge djece, onih s kojima sam se igrao. A to je jako okrutno - ispričao je Ribery 2018. godine u razgovoru za Life Booger. 

- U školi su me ismijavali, pričali o meni. Patio sam zbog svega toga, ali nikada nisam zaplakao, baš nikada. Svu svoju energiju usmjerio sam prema nogometu. Bez ožiljaka bih bio obična osoba, a sada zbog njih imam veliki karakter i volju. Ponosan sam na sve što sam prošao, nije bilo lako, ali zato danas volim svoj život - dodao je sadašnji igrač talijanske Salernitane i naglasio kako su ga zvali Frankenstein i Quasimodo.

VEZANI ČLANCI:

2007. godine prešao je iz Marseillea u Bayern za 25 milijuna eura pa osvojio sve što se može osvojiti, a France Football ga je 2013. godine proglasio francuskim nogometašem godine. 

Komentara 1

Avatar jeremija1
jeremija1
10:42 10.04.2024.

Ali ipak nije znal cijeniti samostansko zbrinjavanje, jer je Frenki postal Bilal...odnekud poznato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije