Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET
Povratak na članak

Goropadni Bayern 'šesticom' Werderu krenuo u obranu naslova!

Trostruki strijelac za Bayern bio je Poljak Robert Lewandowski (13, 46. 77-11m), a po jedan pogodak postigli su Xabi Alonso (9), Philipp Lahm (66) i Franck Ribery (73).

Komentari 4

MK
mksdk
23:28 26.08.2016.

Kako je to moguće? Uprava mora podnjeti ostavku, trener se mora smjeniti, igrače se mora protjerati... Tako bi izgledali komentari da je ovako izgubio Dinamo. No budući da je izgubio Werder, toga nema jer je svima jasno koliko bi takve priče bile stupidne i besmislene.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
07:57 27.08.2016.

Bayern ima sreću i to već 30 godina, Dinamo ima sreću što već deset godina kontinuitetno igra u Europi, sve je to sreća, ma kakav sustavni rad, kvaliteta igrača i trenera, sve je to samo sreća.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:49 26.08.2016.

čim ga ne vodi odvratni pep odmah mi je draži

VL
Avatar germanikus
germanikus
23:40 26.08.2016.

Lewandowski je čudo od igrača.......na SP u Brazilu je bio nezaustavljiv i prvi strijelac prvenstva i nedavno u Francuskoj svojim golovima i igrom je pokazao da je bolji i od Ronalda i Messia!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.