Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga hnl
Povratak na članak

Gorica odustala od žalbe, Interu treba bod za 1. ligu

– Kako smo licencije za 1. ligu dobili Sesvete i mi, jasno je kako nam u subotu treba samo domaći bod protiv Dugopolja da i teorijski postanemo prvoligaši. Sesvete će ići dalje samo ako izgubimo obje utakmice, a oni obje pobijede – rekao je Branko Laljak, direktor Intera.

Komentari 3

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:50 22.05.2015.

Zbog te rasvjete niste ušli u 1. HNL još prije par godina kad ste bili prvaci u 2.HNL i da od onda do sad to niste riješili kao da ne želite u prvu ligu. Neznam zakaj uopće onda igrate i drugu ligu, osim toga ima stadion u Sesvetama i u Lučkom !!!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:53 22.05.2015.

a zašto je rasvjeta uopće uvjet za prvu ligu? ako klub nema ambicije za eurokupove, čemu rasvjeta, čemu sve to, veliki troškovi? pola engleske lige se igra u podne. rasvjetu nek imaju klubovi koji igraju u europi. a ti jei je i imaju. čija je to ideja? čemu klubovima nabijati tolke troškove? zar je problem u 13.00 igrati, ili u 16.00? aha, malo bude gledatelja...

VL
KO
kova123
08:08 22.05.2015.

Da ste pravi klub, a ne nogometna rupa od kluba problem sa rasvjetom bi rijesili jos jucer, a ne sve u zadnji tren.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.