Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka opet želja
Povratak na članak

Goncalo Santos stiže iz Estorila u Dinamo

Upitan dolazak vratara Eduarda, Argentinac druga opcija

Komentari 4

Avatar mohito
mohito
18:17 13.06.2014.

santos igra defanzivnog veznog u estorilu (i inace je po vokaciji defanzivni vezni - mogal je i novinar bar malo poguglat ak vec nema pojma o santosu), tak da mi nije jasno zbog cega ga dovode (i machado je defanzivni vezni)…kaj je plan igrat bunker s pet defanzivnih veznjaka?…ili to novinar samo nagadja da dolazi santos - treba nam jedan plemeniti ofenzivni veznjak a to ovaj santos definitno nije...

VL
FU
FULL
21:47 13.06.2014.

Slažem se sa svim komentatorima- zašto uvijek i isključivo defanzivci??? i čemu mučenje s tim golmanima??

VL
MA
majeltomoguce
15:51 13.06.2014.

Ajme što je ovaj Machado bucmast. Nadam se da griješim, jer stalno pišem da će biti veliki i skupi promašaj Dinama. Sve imam osjećaj da će tamo za par mjeseci samo statirati i uzimati lovu za ništa. Tako mi djeluje,, neka me iz Dinama zaposle za procjenitelja ako pogodim :)!

VL
MA
matejdvdinamo
13:14 14.06.2014.

Paulo Machado je sredina a cesto igra lijevo ili kao ofenzivni vezno,ne znam po cemu si zakljucio da je defenzivac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.