Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lino Červar izbornik
Povratak na članak

Goluži neće biti ispod časti da opet bude pomoćnik

Tko će biti pomoćni trener? Lino je u svom prvom mandatu surađivao s Irfanom Smajlagićem, a potom sa Slavkom Golužom. Spominju se razna imena, no najviše šansi trebao bi imati Slavko Goluža

Komentari 4

GV
golub Vaso
16:47 14.03.2017.

taktika: idemo za Hrvatsku

VL
PA
Panac
15:40 14.03.2017.

Mama mia...ako opet bude "ajne bite und kolač" ... medalja će ostati samo pusti san. Po meni su trebali postaviti onog špaljolca koji je preporodio Katar. Lini je odavno prošlo vrijeme

VL
VK
vječni krojf
16:25 14.03.2017.

Ovo je losa odluka.Cervar je prestar,njegovo vrijeme je proslo.Goluza kao pomocnik je jos gora odluka od prve.Covjek koji je vec vodio reprezentaciju samostalno i to dosta uspjesno sada da bude pomocnik nekome.Ne to nece biti dobro,stvoriti ce se klanovi i nista od medalje.

VL
DA
damyr26
17:04 14.03.2017.

Tko je tu lud. Linu su otjerali zbog loših rezultata reprezentacije, Golužu isto tako. Njih dvojica zajedno = katastrofa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.