Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Goluža nastavlja s četvoricom novih igrača

Slavko Goluža (1)
Igor Kralj/PIXSELL
23.12.2010.
u 12:41

Rukometaši Hrvatske završili su prvi dio priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu koje 14. siječnja počinje u Švedskoj. Nakon Makarske novo okupljanje bit će u Karlovcu 26. siječnja.

– U Karlovcu će nam se priključit četiri nova igrača: Sulić, Musa, Buntić i Alilović. U Karlovcu će na pripremama biti 20 igrača. U odnosu na Makarsku nisam zvao mlade igrače koji ionako nisu bili na popisu za Švedsku. Kompletni, s igračima iz njemačke lige, okupit ćemo se 2. siječnja u Karlovcu – istaknuo je izbornik Slavko Goluža.

Imena putnika za Švedsku, njih 18, objavit će 29. prosinca, na kraju drugog dijela priprema.

Ključne riječi

Komentara 1

FE
febo
13:16 23.12.2010.

Mislim da će neigranje malog Horvata biti veliki hendikep..... , zadnjih par utakmica odigrao je fantastično !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije