Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRS proslavlja 60 godina

Goluža: Duvnjak se vraća, ali s njim ću morati oprezno

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl/Pixsell
27.12.2010.
u 17:43

Zbog bolesti i obveza predsjednici IHF-a i EHF-a izbjegli su dolazak na proslavu koja je trebala biti spektakl.

U hotelu Westin održat će se u utorak svečana proslava 60 godina rada i djelovanja HRS-a, a obilježit će se i 80. godišnjica odigravanja prve rukometne utakmice u Hrvatskoj. Proslava se trebala održati još u lipnju kada se trebala igrati utakmica između Hrvatske i Svijeta, ali je zapelo na terminu.

– Dolazak su nam potvrdili mnogi uglednici iz Europe. Nažalost, zbog bolesti i obveza neće doći predsjednici IHF-a i EHF-a, Moustafa i Lian – rekao je Damir Poljak, glavni tajnik HRS-a.

Prisutnima će se obratiti igrači generacije koja je igrala prije 60 godina, a nakon svečanosti održat će se izbor najboljih u 2010.

Iako će naša rukometna reprezentacija tijekom priprema za SP imati samo deset dana zajedničkog rada, a još je neizvjesno u kakvom će stanju biti oporavljenici Duvnjak i Buntić, izbornik Goluža je optimističan.

– Usprkos problemima, pripremit ćemo se što je bolje moguće i, uza sav respekt prema svim protivnicima, nastojati razmišljati od utakmice do utakmice, samo o sebi i svojoj igri – rekao je Goluža u predahu između dva treninga u Karlovcu.

Reprezentativci su Karlovac izabrali zbog dobrih uvjeta za trening, ali i blizine Zagreba. Nakon toga slijedi posljednji filtar igrača koji će putovati u Švedsku.

– Stigli su Alilović, Sulić, Buntić i Musa kojima je prvenstvo završeno, no glavni dio priprema bit će kad se priključe igrači iz Njemačke. Vjerujem da će Čupić i Duvnjak biti spremni, no s njima moramo biti oprezni – zaključio je Goluža.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije