Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PRVI REKET

Gojo: Srušio sam suca sa stolice i bacio pehar u zid. Radije bih popio pivo s Livajom nego Federerom

Split: Konferencija za medije Davis Cup reprezentacije
Ivana Ivanovic/PIXSELL
13.09.2023.
u 18:12

Splitski tenisač je imao uspješnu avanturu u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je dohvatio plasman karijere

25-godišnji Splićaniin i novi prvi reket hrvatske teniske reprezentacije za Davis Kup protiv SAD-a, Borna Gojo na US Openu je ostvario rezultat karijere, dohvatio je osminu finala, zaradio 284 tisuće dolara i sada ima plasman karijere - 77. mjesto na ATP ljestvici. Gojo je gostovao u Hajdukovom podcastu gdje je pričao o svojoj karijeri, ali i najdražem klubu - splitskim bijelima. 

- Bilo je zabavno, 25.000 gledatelja navijalo je za mene jer sam bio autsajder. Mogao sam dobiti drugi set, ali drago mi je da me Đoković nije razbio i da sam pokazao da se mogu nositi s njime. Nitko me ranije nije ozbiljno shvaćao, glava mi je bila svugdje i ovo je za mene velika stvar. Svi te vani gledaju kao boga kad si među 100, a nas je šest iz iste ulice u Splitu (Put Firula) bilo u Top 100, četvorica u Top 10. Nisam prvi ni u ulici - rekao je kroz smijeh Gojo. 

VEZANI ČLANCI:

- Razbio sam dosta reketa u karijeri. Prvi put sam završio kod psihologa kad sam stukao tri reketa. Jednom sam kao junior razbio cijelu svlačionicu i suspendirali su me šest mjeseci. Igrao sam polufinale, bio je problem sa sucem, povukao sam ga sa stolice, ali uhvatio da ne padne. Uglavnom, dali su mi pehar za treće mjesto, a ja sam ga bacio u zid. I bio sam opet kod psihologa. Stari mi je rekao da ne može ovako i da mi više neće dati da igram tenis. Ma suci me najviše nerviraju od svega u tenisu, ajme što sve rade. Uopće nemaju posla, samo tipkaju rezultat i onda kad idu nešto dosuditi, promaše - smatra splitski tenisač. 

- Trener i ja jeli smo u restoranu prije mečeva i konobar nas je pitao odakle je Hrvatska. Kad je došao drugi put, pitao nas iz koejg smo grada. Kažemo Split, a on na to: "Hajduk Split". A ja, ma evo ti nosi koliko hoćeš. Ne znam odakle je, je li Talijan, ali nevjerojatno - otkriva Gojo i odgovara na pitanje s kim bi radije popio pivo, Livajom ili Rogerom Federerom. 

- Pa s Livajom, normalno. Što ću s Federerom, ne znam ni pije li on pivo. Što bih rekao Livaji? Ajmo po prvenstvo!

Komentara 2

RO
rocciccov
18:45 13.09.2023.

Ovo je zanimljiv članak. Mali tekst, ali je puno rekao o tom poznatom splitskom mentalitetu u sportu,

ST
Stručnjak
02:58 14.09.2023.

Koji lik 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije