Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODNA BORBA I K-1

Gladijatorske borbe u noćnom klubu Boogaloo

'FightPoljak_nnn_spo_261110'
''
28.11.2010.
u 11:12

Glavna borba večeri (tri runde po pet minuta) bit će dugoočekivani dvoboj Emila Poljaka i Dražena Forgača

Poklonici gladijatorskih borbi večeras će u zagrebačkom klubu Boogaloo doći na svoje. "Bilić Erić Security Fight Night" na svom meniju ima sedam borbi. Priredba počinje u 18 sati, a ulaz u klub, uz ulaznicu koja stoji 100 kuna, već je od 17 sati.

Forgaču pomagao Pokrajac

Glavna borba večeri, koja je najavljena u tri runde po pet minuta, bit će dugoočekivani dvoboj Emila Poljaka iz UFK Trešnjevka i Dražena Forgača iz Extreme CRO Team Zagreba. Poljak je zbog ozljede dosta izbivao iz ringa, no sada je zdrav i za ovu borbu pripremao se dijelom i u Beču. Poljak i ne želi poraze u svom skoru, a Dražen Forgač je u posljednje četiri borbe tri puta slavio. Spremao se čak i s Igorom Pokrajcem i oran je za atraktivan ogled.

Raspored - slobodna borba: do 77 kg: Lincoln Rodrigues (Brazil) - Ivica Trušček (Extreme team, Zagreb), K-1 borbe: 95 kg: Mladen Kujundžić (OFC Opatija) - Ivica Ivić (Armus, Zagreb), teška: Zoran Dorčić (KBK Sveti Matej Viškovo) - Ivica Soldon (Široki Brijeg), 86 kg: Matija Capan (KBK Sveti Matej Viškovo) - Antonio Jandrić (Pitbull, Zagreb), 71 kg (juniori): David Vitezić (KBK, Sveti Matej Viškovo) - Matija Hojan (Pitbull, Zagreb). Zbog prijeloma ruke Ivana Brguljana (Opatija) otpala je njegova borba s Belgijcem Weslyjem Neckebroeckom.

Dolazi i Brazilac Rodrigues

- Borba između Forgača i Poljaka iščekuje se već nekoliko godina. To su naši najbolji teškaši nakon Mirka Filipovića i Igora Pokrajca. Stiže nam Brazilac Rodrigues, s 24 borbe u karijeri i samo jednim porazom, borac na pragu UFC-a kojeg prati posebna televizijska ekipa. Ovo nam je peta priredba koju organiziramo i one su prilika za promociju sporta. Očekujemo pun Boogaloo, kao i u veljači. To su prestižni mečevi za popravljanje skora koji otvara vrata inozemstvu. Očekujemo i dolazak jednog promotora iz Bruxellesa - ističe glavni organizator Dragan Majkić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije