Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''HAKLAČI'' IVICI UZELI KRUNU
Povratak na članak

Gips: Hirscheru treba zabraniti nekoliko utrka

– Ne riješi li FIS ovu situaciju, ispast će da je 
stao na pogrešnu stranu – kaže Ante Kostelić

Komentari 10

KL
klubuhb1
20:16 23.01.2012.

Austrijanci... suci..., to što sada rade Kostelićima več tri godine rade Medveščaku u Ebelu. I to bez imalo srama na svakoj tekmi.

VL
JU
juma
20:48 23.01.2012.

U 90% slucajeva skijas zna da je zahaklao vrata i vecina starih slalomskih majstora kojima je obraz vazniji od nekoliko bodova u svjetskom kupu tada sama prekine utrku. Ovaj balavi mulac to radi 4 puta i pravi se blesav, kaze neka suci bolje gledaju?! U biti to je najtragicnije za samo skijanje. Tko ima interes gledati ego manijake koji bi se zbog nekoliko bodova lazno zakleli i na vlatitog oca i slagali rodjenu majku? To nije sport koji oplemenjuje duh i koji zelim gledati. Niti ja niti moja djeca

VL
CV
crna vrana
21:17 23.01.2012.

Dobro se sijećam jednog Gipsovog komentara o skijanju kao sportu gdje sportaš ne ovisi o naklonosti sudaca kao rukometu nego samo o štoperici. Nažalost Gipsovu i našu nije bio u pravu.

VL
Avatar Django
Django
21:40 23.01.2012.

Baš sam pažljivo gledao kako su na zadnjem slalomu, prije starta najboljih, austrijanci \"popravljali\" stazu, i nisam se mogao oteti dojmu da spremaju \"minu\" za Ivicu. Posebno su se trudili oko jednog crvenog štapa na prijelomnici. Imao sam dojam da iza štapa kopaju rupu koju su onda samo površno zasuli snijegom. Ako su proučavali kako Ivica vozi, a jesu, znaju točno kojom putanjom on vozi, i gdje stisne jače a m gdje ne. Treba samo preparirati kritično mjesto i upozoriti svog skijaša da malo zaobiđe. Mislim da je to razlog zašto se Ivica na dva mjesta morao spašavati. Preporučujem tati Kosteliću, da prouči snimku!

VL
LA
Lass
21:49 23.01.2012.

kolko trebaš biti retardiran da ne skužiš da si haklao??? zašto rade k**** od sebe s tak glupim izjavama. moraš to osjetiti, pa nije 1.put na skijama, a i onda bi skužio!!!

VL
LA
Lass
21:53 23.01.2012.

klunuhb pa naravno da austrijanci imaju svoje prste u tome, nemoguće da suci to nisu vidjeli, a ovo derište od hirschera se pravi lud....jbt, kakvo ti je zadovoljstvo pobjediti na bvaranju. i da naravno da nije logično da jedan klub iz jadne hrvatske pobjedi u ebelu, ahhahaha, to je njima neprihvatljivo. strašno, gadi mi se sport više gledat, nema više poštenja!

VL
ZI
zicco
22:12 23.01.2012.

koja smo mi jadna i iskompleksirana nacija...gledam ovih dana rukomet i vaterpolo...onaj naš skoro ubi onog srbina u bazenu, ni riječi osude ni isprike...a protiv nijemaca kuka i motika po sucima, urota, mrze nas, sve je isplanirano itd....jest da je onaj švabo uhvatio našeg za jaja, to se lijepo vidjelo....ali kamerom ispod bazena, kako su to mogli vidjeti...jučer rukomet, dok je išlo sve super, onaj se ćosić raskreveljio od oduševljenja...kad su počeli igrat ko babe a španjolci muški stisnuli, odmah kuknjava na suce...sad i ovi kostelići, opet su neke austrijske urote u pitanju, suci, lobi, mrze nas, žele nas uništiti...ma daj ne serite svi skupa!

VL
JO
jolly
22:21 23.01.2012.

Dobro je neko napisao za suce austrijance. Ne zaboravimo i njhove rukometne suce, kad je jedan simulirao da ga je Udovičić udario. Važno je da ćemo u EU pa će nam takvi i slični odlučivati i u drugim sferama života.

VL
CV
crna vrana
22:32 23.01.2012.

Večeras u Dnevniku HRT, se na usporenoj snimci lijepo vidjelo da su i Hirscher i Neureuther haklali. Stoga zicco -prije se uvjeri nego što generaliziraš. Kostelić je trebao biti prvi na Slemenu te se s pravom ljuti. Skijanje ipak nijeje rukomet pa da može ovako ili onako.

VL
OB
-obrisani-
22:43 23.01.2012.

slažem se sa hirscherom... zašto bi sam sebe \"prijavio\", pa nije on isus... ono što sudac ne vidi, nije se dogodilo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.